1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2014
  5. Brother underskriver aftale med ScanSource om at distribuere mobile printere

Brother underskriver aftale med ScanSource om at distribuere mobile printere

Printer- og teknologispecialisten Brother har underskrevet en paneuropæisk samarbejds- og distributionsaftale med ScanSource om Brothers mobile PJ-printere.

 

ScanSource, som blev grundlagt i 1992, er en værdiskabende distributør af specialteknologiske produkter, der giver datafangst (AIDC), POS-løsninger og kommunikationsprodukter samt service og support til forhandlere.

 

Tilføjelsen af ​​Brothers PJ-serie udbygger ScanSource produktsortiment og er de eneste A4 mobile termoprintere, de tilbyder.

 

Brother's PJ-serie, bestående af fem modeller, er en hurtig, kompakt løsning, som er ideel til håndværkere og eksterne medarbejdere, som har brug for at printe, når de er på farten. Den unikke serie anvender direkte termisk printteknologi, som er yderst praktisk for mobile brugere, da der ikke er behov for hverken blæk, toner eller farvebånd.

 

Den nyeste model i Brothers PJ-serie, PJ-673, er deres første mobile printer med iOS®- kompatibilitet, som gør trådløst print fra Apple® iPad® og iPhone® mere enkel.

 

Ian Metcalfe, Executive Director Services & Solutions hos Brother International Europe, udtaler: "ScanSource har en klar filosofi: at være partner med sine forhandlere - ikke konkurrent. Denne holdning stemmer overens med Brothers eget etos "At Your Side", hvilket gør den paneuropæiske aftale for vores PJ-serie til et strategisk supplement."

Maurice van Rijn, Managing Director for ScanSource POS and Barcode i Europa, tilføjer: "Brothers løsning er en stor forbedring af vores printersortiment, så forhandlerne fortsat få mobile printere i højeste kvalitet indpakket i den værdiskabende service og support, som ScanSource tilbyder."

 

Aftalen med ScanSource omfatter også Brothers mobile RJ- og MW-printere.
Brother