1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2014
  5. Seks Brother-printere får internationale design-priser

Seks Brother-printere får internationale design-priser

Brother gør ikke kun en stor indsats for, at firmaets kontormaskiner har høj kvalitet, fornuftige priser og hører til markedets mest miljørigtige og strømbesparende. Brothers produkter er også usædvanligt elegante og betjeningsvenlige, hvilket dommerpanelet i den internationale iF Design konkurrence har belønnet med seks awards.

 

Hvert år i januar står flere tusinde virksomheder fra hele verden på nåle. De har indsendt bidrag til den store internationale iF Design konkurrence og håber, at netop deres produkter kommer igennem nåleøjet og modtager en af de eftertragtede iF Design awards.

 

Januar i år har ikke været nogen undtagelse. Den internationalt sammensatte jury af design- og teknologi-specialister måtte således gennemgå 4.615 forslag fra 55 lande, før de kunne udvælge de bedste til at modtage en iF Design Award.

Brother har deltaget i iF Design konkurrencen siden 1982 og har i den periode modtaget i alt 46 iF priser.

 

Høsten for 2014 var særlig god. Ikke færre end seks nye awards kan Brother nu sætte ind i sit pokalskab som bevis på, at firmaets produkter hæver sig over gennemsnittet af kontormaskiner.

 

iF Design Award, der har base i Hannover i Tyskland, kigger ikke kun på produkternes udseende. Også produkternes funktionalitet, betjening og miljørigtige drift inklusive deres genbrugsvenlighed er vigtige elementer i bedømmelsen.

 

”Det er svært at sige, om man sælger flere printere, fordi de har fået en international designpris. Skader salget gør en iF Design Award helt sikkert ikke. Og netop i Danmark, der har stolte traditioner for godt design, brugervenlighed og miljø, kan iF Design priserne være en detalje, der giver Brothers produkter ekstra plus points i forhold til konkurrenterne,” siger Marketing Manager Henning Elkjær fra Brother Nordic A/S.

 

Seks Brother produkter får designpris

Brother modtager IF Design Awards 2014 for seks af sine produkter. Det er

  • Inkjet alt-i-én A3-printerne Brother MFC-J6920DW og MFC-J6720DW
  • Farvelaserprinteren Brother HL-3170CDW
  • Sort/hvid laser alt-i-én-maskine Brother DCP-1510 og printer HL-1110
  • TD-2000 serien af labelprintere (Brother TD-2020, TD-2120N og TD-2130N)
  • Brothers labelmaskine til håndværkere P-touch PT-E100VP
  • Den superhurtige inkjet kontorprinter Brother HL-S7000DN
IF product design award 2014