1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2014
  5. Brother klar med ny generation af mobile skannere

Brother klar med ny generation af mobile skannere

De tre nye Brother DS-620, DS-720D og DS-820W skannere er så slanke og små, at de nemt kan bæres rundt i en taske, lægges i bilens handskerum eller placeres i en skuffe i skrivebordet. Skannerne kører på strøm via USB-kabel, og en enkelt kan også køre på batteri. De kan fås med trådløst netværk, og de betjenes med bare en enkelt knap. Priserne er meget konkurrencedygtige og begynder ved 1.000 kroner inkl. moms.

 

Siden Brother for halvandet år siden lancerede sine første bærbare skannere, er det gået stærkt med salget.

 

Så stærkt, at Brother nu står klar med anden generation af de mobile skannere. De har fået en række nye og smarte funktioner, der gør dem lige velegnede til professionelle formål hos f.eks. sælgere, konsulenter og andre folk på farten – og til familiebrug i hjemmet.

 

Anden generation af Brothers mobile skannere omfatter tre modeller, der alle har en meget enkel betjening, kompakt størrelse, lav vægt, høj kvalitet og konkurrencedygtig pris til fælles.

 

Enkelt- eller dobbelt-sidet skanning

Brother DS-620 er den mindste og billigste i den nye mobile skanner familie. Den arbejder i opløsninger op til 600 x 600 punkter (dpi).

 

DS-620 vejer beskedne 400 gram og kan skanne op til 7,5 sider pr. minut. Det svarer til, at en A4-side skannes på ca. otte sekunder.

 

Det ekstra ”D” i navnet på storebror Brother DS-720D markerer, at nyheden kan skanne begge sider af dokumentet på samme tid. DS-720D vejer 500 gram og kan skanne med hastigheder op til 5 sider i minuttet.

 

Trådløs topmodel med pc-fri skanning

Brother DS-820W er den nye topmodel blandt mobile skannere. Det er en avanceret sag med trådløst netværk, som bl.a. gør det muligt at skanne dokumenter helt uden at have en pc involveret undervejs.

 

DS-820W er nemlig udstyret med sit eget SD-hukommelseskort på 4 GB. I praksis skanner man sit dokument til SD-kortet, hvorefter kan man overfører det trådløst til en pc, smartphone, tablet eller forskellige cloud-tjenester på internet.

 

Brother DS-820W kommer som sine søskende i elegant hvid farve. Den vejer 440 gram og kan skanne med hastigheder op til 7,5 sider pr. minut.

 

Komplet softwarepakke

Brothers nye mobile skannere er så slanke og kompakte i designet, at de nemt kan tages med i en taske, lægges i bilens handskerum eller placeres i en skuffe i skrivebordet.

 

Alle tre kan strømforsynes med USB-kabel – DS-820W kører desuden på batteri – og alle arbejder problemfrit med både Windows pc’er og Apple Mac.

 

Fælles for de tre er én-knaps betjening og praktiske funktioner som skan til e-mail, skan til pdf eller skan til redigerbare Word- og Excel-dokumenter.

 

Med i prisen følger en komplet softwarepakke med bl.a. Nuance™ PaperPort™ 12SE til dokument-håndtering og NewSoft® Presto® Bizcard,

 

Priser og levering

Brothers nye mobile skannere vil være til salg hos Brothers mange forhandlere fra december.

Dens typiske udsalgspris for Brother DS-620 vil være 799 kr. ekskl. moms (999 kr. inkl. moms).

Brother DS-720D med dobbelt-sidet skanning skal koste 1.099 kr. ekskl. moms (1.374 kr. inkl. moms).

Brother DS-820W med trådløst netværk er prissat til 1.499 kr. ekskl. moms (1.874 kr. inkl. moms).
Brother scanner