1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2014
  5. Brother satser på telefaxens afløser

Brother satser på telefaxens afløser

Brothers to nye desktop-skannere ADS-1100W og ADS-1600W fylder meget lidt på skrivebordet, men byder på alle de funktioner, som de fleste har brug for. Brother-skannerne i super-slimline design har trådløst netkort og kan arbejde direkte sammen med f.eks. smartphones og tablets.

 

Brother har længe været markedets største udbyder af telefax-maskiner. Et forretnings-område, der falder år for år, men stadig giver Brother et solidt salg.

 

Men parallelt med faxen, som i mange år var en fast bestanddel af ethvert kontor og i mange hjem med computer, er Brother i fuld gang med at udvide sit program af skannere. Brother satser nemlig også på telefaxens afløser.

 

Brother lancerede sine første ”rene” skannere for halvandet år siden. ”Rene”, fordi Brother i mange år har tilbudt skannere som del af sine populære alt-i-én-printere til både kontor- og hjemmebrug.

 

Lanceringen af skannere har været en stor succes for Brother. Så stor, at man nu præsenterer to nye desktop-skannere i super-slimline design, som placerer sig mellem Brothers større kontor-skannere og firmaets mobile skannere.

 

Brother ADS-1100W og ADS-1600W henvender sig til de mange virksomheder og kontorer, hvor der er begrænset plads til skannere – f.eks. på brugernes skriveborde.

 

Teknisk og ydelsesmæssigt placerer Brother-nyhederne sig blandt de bedste i prisklassen mellem 1.800 og 2.300 kroner (ekskl. moms).

 

Enkel betjening, høj kvalitet

Brother ADS-1100W og ADS-1600W lever fuldt op til ”A’et” i deres navn. Det står for ”automatisk” og dækker over, at skannerne kan betjenes med et enkelt knaptryk. Resten sørger skannerens indbyggede elektronik for.

 

Brothers to nyheder kan skanne dobbeltsidet (på begge sider af dokumentet i én arbejdsgang). Skanningen foregår i en opløsning på 600 gange 600 punkter (dpi). Begge skannere kommer med en automatisk arkføder i toppen, som har plads til 20 ark, der skal skannes.

 

Brother-nyhederne har trådløst netkort, således at flere brugere kan dele samme skanner. Wi-Fi-netkortet sikrer samtidig, at skannerne kan arbejde med smartphones og tablets via Brothers gratis iPrint&Scan-app. Denne praktiske app fås både til iPhone/iPad, Android og Windows Phone.

 

Endelig kommer Brothers to nyheder med en særlig ”skuffe”, der bruges til skanning af f.eks. visitkort og kreditkort.

 

Hurtig skanning, fleksibel lagring

Brother ADS-1100W leveres i blank sort farve med både trådløst netkort og USB-tilslutning.

Skanningen foregår med en hastighed på op til 16 sider i minuttet (enkeltsidet). Arbejder man med dobbeltsidet skanning, kan det ske med en hastighed på 32 images pr. minut (ipm).

 

Den dyrere ADS-1600W i blank hvidt design har flere funktioner, et stort touchdisplay og leverer en hurtigere skanning. Hastigheden er her 18 sider i minuttet (enkeltsidet) eller 36 images pr. minut (ipm) dobbeltsidet.

 

ADS-1600W tilbyder, at man kan skanne sine dokumenter til en lang række modtagere. Det kan f.eks. være en e-mailserver, FTP-server, en fil, et billedbehandlingsprogram, OCR (til konvertering af et skannet dokument til Word- eller Excel-format), SharePoint, e-mail plus forskellige cloud- og online-tjenester som f.eks. Facebook eller Dropbox.

 

Priser og levering

Brothers nye kompakte desktop-skannere vil være til salg hos  Brothers mange forhandlere fra xxxx.

Den typiske udsalgspris for Brother ADS-1100W vil være 1.799 kr. ekskl. moms (2.249 kr. inkl. moms).

Brother ADS-1600W med dobbeltsidet skanning skal koste 2.199 kr. ekskl. moms (2.749 kr. inkl. moms).

Faxens erstatning