1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2014
  5. Brother har labelprinter til trådløst netværk

Brother har labelprinter til trådløst netværk

Nu kan alle medarbejdere deles om kontorets praktiske labelprinter. Den hedder Brother PT-P750W og kan arbejde med både pc, Mac, tablets og smartphones via et trådløst Wi-Fi-netværk eller NFC. Brother-nyheden er tre gange hurtigere end konventionelle labelprintere.

 

Brother er en af verdens største producenter af elektroniske labelmaskiner, der fås i varianter til både professionelle brugere i virksomheder og den offentlige sektor – og til hjemmebrug.

 

Selvklæbende labels og etiketter har alle nemlig brug for. Til opmærkning af kasser, mapper, kontorudstyr og kabler eller til navneskilte på børnenes tøj og tasker.

 

Brothers position i markedet betyder bl.a., at den japanske fabrikant hele tiden er på forkant med de nyeste teknologier og brugervenlige funktioner, som hurtigt indbygges i Brothers populære labelprintere.

 

Det gælder ikke mindst for Brothers PT-P750W, der er det nyeste skud på stammen i Brothers populære P-touch familie.

 

Med sit elegante design minder PT-P750W meget om Brothers succesrige PT-P700-model, der har været på markedet siden februar. Langt hen ad vejen er de to labelprintere da også ens – med den store forskel, at den nye PT-P750W kommer med en række trådløse features, som PT-P700’eren ikke har.

 

Brothers PT-P750W gør det således muligt, at alle virksomhedens medarbejdere kan være fælles om den hurtige og praktiske labelprinter via et trådløst Wi-Fi-netværk.

 

Både Windows-pc’er, Apple Mac'er, smartphones og tablets kan være med. De to sidstnævnte skal bruge Brothers gratis iPrint&Label-app, der kører på både iOS, Android og Windows Mobile. Telefoner og tablets kan enten skrive labels via det trådløse netværk, eller man kan holde sin smartphone tæt på labelmaskinen og lade Near Field Communication (NFC)-teknologien overføre informationerne trådløst til Brothers nye PT-P750W.

 

Mange praktiske detaljer

Den nye Brother labelprinter kommer med software indbygget, så man ikke skal vente på, at programmerne skal hentes på f.eks. en pc. I stedet kan man gå i gang med at designe og udskrive labels med det samme.

 

Hvis man ønsker flere forskellige typer skrifter, at importere logoer og billeder eller skal bruge stregkoder, skal den gratis P-touch Editor 5.1-software downloades.

 

Meget praktisk er PT-P750W udstyret med en automatisk kniv med en særlig halvklipfunktion. Den skærer kun labelen halvt igennem, så det er nemt at skille bagsidepapiret fra den selvklæbende label.

 

Med i softwarepakken følger også adskillige label-skabeloner og database-support. Således kan data til labels importeres direkte fra f.eks. Excel. Alternativt kan brugeren downloade de nyeste skrifttyper og label-design fra ”skyen” – fra en Brother-server på internettet.

 

Brother-tape til alle formål

Brothers laminerede P-touch TZe-tape består af seks forskellige lag, som danner en tynd og virkelig robust label. Teksten dannes med termotransferblæk og placeres mellem to beskyttende lag PET (polyesterfilm).

 

Resultatet er en praktisk talt uopslidelig label, der kan modstå væsker, slid, ekstreme temperaturer, kemikalier og sollys.

 

Ud over Brothers TZe-tape, der fås i mange forskellige farver og bredder mellem 3,5 og 24 mm, kan den nye PT-P750W labelmaskine arbejde med Brothers specielle krympeflex-tape.

 

Pris og levering

Brothers nye PT-P750W labelmaskine står klar til salg hos Brothers mange forhandlere.

 

Den typiske udsalgspris vil være 999 kr. ekskl. moms (1.249 kr. inkl. moms).
labelprinter til trådløst netværk