1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2014
  5. Brother præsenterer bærbare printere, der kan tåle lidt af hvert

Brother præsenterer bærbare printere, der kan tåle lidt af hvert

Brothers nye RJ-3050 og RJ-3150 printere er trofaste arbejdsheste, der kan udskrive f.eks. mærkater, labels og kvitteringer næsten overalt – og selv ved lave og høje temperaturer eller ekstrem luftfugtighed. Printerne er velegnede til mange forskellige opgaver hos travle salgsfolk, lagerpersonale, udrykningsfolk osv.

 

Når folk hører ordet printer, tænker de normalt på en lidt ”grå” kasse, der udskriver kontorets mange papirer dag ud og dag ind – på hjemmets alt-mulig-blæksprutte med farveprint, skan og fotokopi – eller engang imellem nævner de, at butikker har printere til udskrift af labels, kvitteringer osv.

 

Men printere er meget mere end det. De er for eksempel også trofaste arbejdsheste, som servicefolk, lagermedarbejdere eller salgspersonale bærer rundt på sig hele dagen – eller som sidder i taxaer, udrykningskøretøjer og distributionsbiler.

 

Brother har et stort salg af disse specialprintere, som netop nu har fået familie-forøgelse med de to nye modeller RJ-3050 og RJ-3150.

 

Begge Brother-nyheder er bærbare, hårdføre og er i særlig grad anvendelige til udskrivning af kvitteringer og labels ”on-the-go.”

 

Brother kan samtidig fortælle, at de to nyheders storebror, RJ-4040, er blevet opgraderet, så den nu er verdens første bærbare printer med indbygget Apple AirPrint™-kompatibilitet.

 

Hurtige og hårdføre

RJ-bogstaverne i de to Brother-nyheder står for ”RuggedJet” og markerer, at printerne kan tåle lidt af hvert.

 

RJ-3050 klarer således snildt et fald på 1,2 meter – f.eks. fra en placering på brugerens hofte – og ned på et hårdt gulv. Den lidt dyrere RJ-3150 sågar 1,8 meter.

 

Brother anvender den såkaldte ”direkte termo-teknologi i sine bærbare printere. Den klarer sig uden blæk eller toner og fungerer fint ved temperaturer fra 0 til 50 grader og luftfugtighed op til 90 pct – uden at danne kondens.

 

Alsidige og fleksible

Brother RJ-3050 og RJ-3150 kan udskrive med en hastighed af knap 13 cm i sekundet (5”) på papirbredder op til 72 mm (3”). Det gør dem til markedets hurtigste af slagsen.

 

De har begge trådløs Bluetooth og Wi-Fi, USB-tilslutning samt et solidt Li-ion-batteri. RJ-3150 kommer desuden med farve-display og dispenser.

 

Printerne kan enten bæres, placeres på et bord eller monteres i f.eks. en bil. De kan software-mæssigt integreres med Apple iOS eller Android apps.

 

RJ-3050 vejer 610 gram og RJ-3150 omkring 680 gram. De kan udbygges med et bredt udvalg af tilbehør.

 

Priser og levering

De to nye bærbare RJ-printere vil stå til salg hos Brothers forhandlere fra xx. november.

Brother RJ-3050 vil typisk koste 2.399 kr. ekskl. moms (2.999 kr. inkl. moms).

Brother RJ-3150 vil blive prissat til 3.999 kr. ekskl. moms (4.999 kr. inkl. moms).
Brother RuggedJet-3000