1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2014
  5. Her er håndværkerens sejeste labelmaskine

Her er håndværkerens sejeste labelmaskine

Brothers nye P-touch E550WVP må være alle elektrikeres, montørers og andre håndværkeres drøm. Den handy labelmaskine har trådløst netkort, en stor kollektion af ofte anvendte symboler og kan bl.a. udskrive på krympeflex-tape. Prisen ligger på 1.499 kroner ekskl. moms.

 

Mange håndværkere sætter en ære i at arbejde med det bedste værktøj, køre i lækre varevogne og have praktiske smartphones, der kan tåle at falde i en vandpyt eller tage en tur på et stengulv uden at gå i stykker.

 

Håndværkere med en så stærk kvalitetssans har også brug for markedets sejeste labelmaskine. Det er jo ofte nødvendigt at mærke det arbejde, man har udført. Det være sig kabler, ledninger, paneler, stregkoder – eller derhjemme på kontoret ringbind, kasser, æsker, skabe, udstyr osv.

 

Brothers nye PT-E550WVP er markedets mest avancerede labelmaskine til håndværkerbrug. Den er hurtig, handy og kombinerer klassiske kvaliteter som solid opbygning og stor fleksibilitet med moderne tiders teknologiske fremskridt som trådløst netværk og design af egne labels med f.eks. logo via et program på pc’en.

 

Fleksibel labelmaskine

Brothers PT-E550WVP har et tastatur i pc-layout samt et stort og letlæseligt display med baggrundsbelysning. Med i prisen følger et genopladeligt lithium-ion batteri, en strømforsyning og en robust kuffert til at bære det hele i.

 

Labelmaskinen kan udskrive stregkoder, sekventiel nummerering, 394 forskellige symboler og labels med tekstblokke, der passer præcist til typiske elinstallationer. De anvendte labels kan være mellem 3,5 og 24 mm brede, og udskriftshastigheden er på hurtige 30 mm i sekundet.

 

Den nye PT-E550WVP labelmaskine kan sluttes til en pc via USB-kabel eller et trådløst netværk.

 

Avanceret software

Den medfølgende software giver mulighed for at designe sine egne labels med f.eks. logo, fotos og specielle symboler. Designet foregår normalt på pc’en, hvorefter de færdige labels og databaser flyttes over på labelmaskinen.

 

Alternativt kan man designe labels på en smartphone eller tablet, som man har med ud i marken. Her anvendes så Brothers gratis iPrint&Label- og Mobile Cable Label Tool-apps, som fås til Apple- og Android-telefoner.

 

En tredje gratis Brother-app – Mobile Transfer Express – giver installatører adgang til at indlæse filer fra e-mail eller skyen og overføre dem trådløst til labelmaskinens hukommelse.

 

Kan arbejde med krympeflex-tape

PT-E550WVP kan naturligvis arbejde med Brothers særlige krympeflex-tape, der især er populært hos elektrikere og kabelmontører for holdbare og lethåndterbare løsninger til mærkning af f.eks. ledninger og kabler.

 

Teksten til den nye tape skrives på Brother labelmaskinen, sættes på ledningen, den skal markere – og tilføres så varme fra en varmepistol. Tapen krymper op til 50 pct. i diameter og 15 pct. i længden, når den bliver varmet op til mellem 110 og 140 grader. Resultatet er en letlæselig, men samtidig særdeles holdbar mærkning, der sidder helt tæt om emnet.

 

Brother sælger det nye krympeflex-tape i længder af 1,5 meter og i bredder på mellem 5,8 og 23,6 mm.

 

Priser og levering

Brothers nye P-touch E550WVP labelmaskinen er prissat til 1.499 kr. ekskl. moms (1.874 kr. inkl. moms).

Brothers krympeflex-tape fås i bredderne 5,8 til 23,6 mm og til priser mellem 180 og 238 kroner ekskl. moms (225 og 298 kroner inkl. moms).
Brother labelprinter