1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2014
  5. Her er den optimale printer til det avancerede hjemmekontor

Her er den optimale printer til det avancerede hjemmekontor

I de senere år har alt-i-én-printeren udviklet sig til at være hjemmekontorets eller den lille virksomheds helt centrale maskine.

 

Den udfylder stort set alle de funktioner og gøremål, som man ikke lige kan ordne med sin laptop, smartphone eller tablet. Typisk vil det sige udskrivning, skanning, fotokopi og i tilfældet med den nye Brother MFC-J4620DW også telefax.

 

MFC-J4620DW er den komplette "multi-håndværker” til hjemmekontoret – og mere end det:

 

Alt-i-én-nyheden har nemlig alle tænkelige kommunikations-forbindelser, og så kan den udskrive i det store A3-format. Det gør Brother MFC-J4620DW til noget helt særligt blandt markedets mange alt-i-én-printere.

 

Brother MFC-J4620DW kommer på markedet her i september til priser på typisk 1.499 kr. inkl. moms (1.199 kr ekskl. moms).

 

Stort format er en stor ting

Da Brother lancerede A3-printere og alt-i-én-maskiner til økonomipris for et par år siden, var det en revolution på markedet. Ingen andre fabrikanter havde set denne niche i markedet, som siden er vokset og vokset.

 

MFC-J4620DW er anden generation af Brothers A3-maskiner. Den fylder ikke mere end almindelige alt-i-én-printere til A4, men Brother-nyheden kan meget mere.

 

I disse selfie-tider er digitale fotos blevet mere populære end nogensinde. Er de taget i en ordentlig opløsning, bliver de ekstra flotte, når de udskrives i det store A3-format på en Brother MFC-J4620DW.

 

Det samme gælder tegninger og brochurer – og Excel regneark til f.eks. husholdnings-regnskabet bliver meget mere overskuelige og letlæselige, når de printes i A3.

 

Brother MFC-J4620DW er designet til folk, der har brug for A3-udskrifter engang imellem – ikke hele tiden. Ilægning af A3-papir foregår nemlig manuelt med et enkelt ark ad gangen, mens A4-papir ligger i en bakke med plads til 150 ark eller i en automatisk dokumentføder til 20 ark.

 

Den har det hele

MFC-J4620DW er den største og dyreste model i Brothers nye familie af A3 alt-i-én-maskiner til hjemmekontoret og den lille virksomhed.

 

Som topmodel er MFC-J4620DW udstyret med alle de funktioner og eksterne kommunikations-forbindelser, man kan tænke sig.

 

Det vil sige, at nyheden har både trådløs Wi-Fi, netværk via kabel, Apple AirPrint, Google Cloud Print™ og Near Field Communication (NFC). Sidstnævnte betyder, at man blot skal holde sin smartphone med NFC tæt på Brother-printeren, hvorefter det ønskede dokument bliver udskrevet trådløst.

 

Alternativt kan man på smartphones og tablets bruge Brothers gratis iPrint&Scan-app, der fås til både Apple, Android og Windows Phone.

 

Samme alsidighed har Brother MFC-J4620DW i forbindelse med de stadig mere populære ”cloud”-services. Alt-i-én-printeren kan derfor skanne til og udskrive direkte fra f.eks. Dropbox, Microsoft OneDrive eller Google Drive.

 

Betjeningen af den nye Brother-model foregår fra en stor 9,3 cm touchskærm på fronten, hvor man har fuldt styr over funktioner som telefax, skanning, fotokopi, udskrivning fra memory-kort osv.

 

Brother MFC-J4620DW har automatisk print på begge sider af papiret (duplex), og udskrivning sker med hastigheder op til 20 sider i farver i minuttet og 22 sider i sort/hvid.

  

Pris og levering

Brothers nye MFC-J4620DW står på hylderne hos Brothers mange forhandlere fra slutningen af september.
printer til hjemmebrug