1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2015
  5. Nu kan håndværkere printe labels fra deres smartphone

Nu kan håndværkere printe labels fra deres smartphone

Brother har lanceret to gratis apps, der for første gang forbinder professionelle labels med moderne trådløs teknologi og symboler, som hentes i ”skyen”. Brother har også sin håndholdte labelmaskine til håndværkere klar, som har indbygget Wi-Fi.

Professionel mærkning af kabler og ledninger er blevet langt lettere, efter Brother har lancereret mobile apps til design, lagring og print af både gamle og nye typer labels.

 

Brother er en af verdens førende fabrikanter af labelmaskiner, og derfor har det været helt naturligt at gå i spidsen for udvikling af praktiske apps til labeldesign.

 

Den ene Brother-app henvender sig specielt til elektrikere, montører o.l. Det er folk, der har brug for at skabe robuste labels til tele, data og elektriske installationer.

 

To apps, der gør arbejdet lettere

Brothers Mobile Cable Label Tool-app gør det f.eks. nemt at integrere firmaets logo på kabler og ledninger. Desuden giver app’en adgang til et stort bibliotek af elektriske symboler og de seneste nye design-skabeloner, som Brother lagrer online i ”skyen”.

 

Den unikke elektriker-app kan i første omgang anvendes med Brothers håndholdte P-touch E550WSP labelmaskine. Den henvender sig specielt til håndværkere og er udstyret med trådløst internet (Wi-Fi).

 

Brothers anden app er Mobile Transfer Express. Denne app gør det muligt at overføre label-skabeloner, databaser og billeder fra skyen eller et e-mail-attachment til Brother P-touch labelprinterne PT-E550WVP, PT-E550WSP, TD-2120N, TD-2130N og RJ-4040.

 

Begge Brother-apps er gratis, og de fås både til Android og Apples iOS styresystemer.

 

Labelmaskine med trådløst netværk

Model P-touch E550WSP er Brothers hidtil største labelprinter til håndværkere. Det er en velvoksen håndholdt maskine, som først og fremmest har trådløs Wi-Fi indbygget og mulighed for at bruge Brothers gratis apps.

 

Brother PT-E550WSP har et stort grafisk display med baggrundslys og en avanceret kniv med halvklip-funktion. Labelmaskinen kan printe labels i bredder fra 3 til 24 mm, som opfylder standarderne ANS/EIA/TIA-606A/B og UL-969.

 

Man kan koble PT-E550WSP op til en pc via et USB-kabel, men mere interessant er nok labelprinterens trådløse muligheder og samarbejde med smartphones og tablets.

 

Kommunikationen foregår så via Brothers gratis iPrint&Label-app og en af de to håndværker-apps. Labelprinteren kræver intet access point i netværket og kan udskrive trådløst helt uden større installations-manøvrer.

 

Brother PT-E550WSP gør det nemt at skabe holdbare, letlæselige og karakteristiske labels til f.eks. kabelflag og patch panels, hvor netværks-forbindelserne samles, og hvert kabel skal identificeres.

 

Med kampagnemodellen PT-E550WSP følger en strømforsyning, et genopladeligt lithium-ion batteri, fire tapekassetter, USB-kabel, håndledsrem og kuffert. Kampagneperioden går fra september til november, hvor modellen kan købes til en speciel lav kampagnepris.

 

Tape til alle formål

Brother kan tilbyde mange forskellige typer tape til labelbrug, så stort set alle krav og behov kan dækkes.

 

Brothers standard-tape er de laminerede P-touch TZe-typer, der fås i mange forskellige farver og størrelser.

Tekst, symboler og logo placeres mellem to beskyttende lag PET (polyesterfilm). Resultatet er en næsten uopslidelig label, der kan modstå slid, væsker, ekstreme temperaturer, kemikalier og sollys.

 

Brother har desuden forskellige special-tape som f.eks. krympeflex, stærkt klæbende tape, fleksibel tape, sikkerhedstape og neon-tape.

 

Priser og levering

P-touch E550WSP står klar hos Brothers mange forhandlere landet over.

Modellen koster i kampagneperioden 999 kr. ekskl. moms (1.249 kr. inkl. moms).

 

De gratis apps Mobile Cable Label Tool og Mobile Transfer Express kan downloades fra Apples App Store og Google Play.

 

Yderligere information

Nordic Marketing Manager Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mailhenning.elkjaer@brother.dk

eller

Bomberg PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk

iPrint&Label-app