1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2015
  5. Brothers smarte ”skuffedarier” sparer tid og penge hos travle printerbrugere

Brothers smarte ”skuffedarier” sparer tid og penge hos travle printerbrugere

Jønssons Auto i Hillerød udnytter den store fleksibilitet og de mange skuffer i Brothers ZLT2 og ZLT4 systemer til at få papirarbejdet gjort hurtigere og smidigere. Ligesom i forbindelse med købet af en ny bil er pris, økonomi og driftssikkerhed vigtige argumenter for at vælge en Brother printer. Også mange andre brancher kan have stor glæde af Brothers praktiske ”skuffedarium”.

Hver gang der skal sælges en ny bil, er selve salget og det at overbevise kunden næsten den mindste del af arbejdet.

 

Først når kunden er glad og har købt, så begynder det store papirarbejde. Der skal skrives kontrakt, udskrives kopier til leasingselskabet, til bilforhandlerens bogholderi, til kunden selv, til sælgerens egen mappe og selvfølgelig også til værkstedet, der skal gøre bilen klar til kunden.

 

I gamle dage brugte bilforhandlere typisk nåle- og matrixprintere til formålet, fordi de kunne udskrive med gennemslag. Så havde man flere såkaldte ”carbon copies” at gøre godt med.

I dag er fotokopimaskiner det mest anvendte i bilbranchen, men de kræver en manuel sortering af papirerne - og det tager tid.

 

Hos Jønssons Auto A/S i Hillerød har man fundet en tredje og langt mere overskuelig og tidsbesparende løsning. Her benytter man en Brother HL-6180DW laserprinter med tilhørende Brother ZLT2 skuffesystem.

 

Jønssons Auto har fundet en smart løsning

Når sælgeren har sin kontrakt klar, og han har udfyldt alle punkterne, trykker han blot én gang på print på sin pc, hvorefter tre forskellige kopier udskrives.

 

Kopien på hvidt papir går til mekanikeren, den blå til værkstedet og den grønne til lageret. Den grønne har samtidig et skema printet på bagsiden, hvor modtageren kan afkrydse de reservedele eller ekstraudstyr, som skal bruges til den solgte bil.

 

Hemmeligheden ligger i en særlig ”Carbon Copy” funktion i den software, der følger med ved købet af et Brother ZLT2- eller ZLT4-skuffesystem.

 

Sparer tid og penge

Funktionen gør det bl.a. muligt at udskrive samme dokument fra flere papirskuffer på samme tid. Har man så forskellige farver papir i skufferne, opnår man en mærkbar arbejdsbesparelse, som det er tilfældet hos bilforhandleren i det nordsjællandske.

 

Jønssons Auto har eksisteret siden 1989. Virksomheden har i dag 18 medarbejdere og sælger bilmærkerne Seat og Hyundai. Desuden er man autoriseret værksted for Honda.

 

”Med tre populære bilmærker har vi travlt hver dag. Ofte meget travlt. Hvert minut tæller, så vi spilder ikke tiden på administration og papirnusseri. Vi vil hellere give vores kunder en optimal service og god rådgivning omkring deres bil”, fortæller IT-ansvarlig Robert Andersson fra Jønssons Auto A/S.

 

Han fortæller endvidere, at virksomheden gennem årene har prøvet adskillige printer- og kopimaskineløsninger. Den absolut mest økonomiske og fleksible er kombinationen af en Brother HL-6180DW sort/hvid laserprinter og et Brother ZLT2 papirskuffesystem.

 

Ideen oplagt til mange brancher

Kontorland i Hillerød, der har leveret Brother løsningen til den lokale bilforhandler, ser store muligheder for salg til andre virksomheder og brancher.

 

”Vores gode erfaringer fra Jønsson Auto viser, at autoforhandlere over hele landet kan have glæde af et tilsvarende system. De bokser alle sammen med de samme administrative procedurer – og nogle af dem har måske endda brug for endnu flere kopier i forskellige farver”, forklarer salgsdirektør Jesper Siezing fra Kontorland.

 

”Vi kan også sagtens se behovet i helt andre brancher. Der er jo mange steder, hvor man arbejder med flere eller mange kopier af samme dokument, og hvor håndteringen i dag er både besværlig, tidskrævende og dyr. Brancher som spedition, musik, entreprenører og shipping er blot et par af dem”, fortsætter Jesper Siezing.

 

Kontorland er en af Brothers største forhandlere på det danske marked. Fra oprindeligt at have fokuseret på lokale kunder i Hillerød og Nordsjælland servicerer Kontorland i dag flere landsdækkende kæder og har kunder over hele Danmark.

 

Fleksibilitet i højsædet

Brothers smarte papirskuffesystem findes i to varianter – ZLT2 med to skuffer til i alt 1.000 ark papir og ZLT4 med fire skuffer til i alt 2.000 ark. Begge er kompatible med de populære Brother printere HL-5450DN, HL-5470DW og HL-6180DW.

 

”Skuffedarierne” minder i farve og design om Brothers professionelle printere. ZLT2 er en bordmodel mens ZLT4 er udstyret med hjul, så den er nem at flytte rundt på.

 

Brother ZLT2 og ZLT4 leverer lynhurtige udskrifter og en høj driftssikkerhed samtidig med, at de kan strømline arbejdsgange og forbedre produktiviteten hos deres brugere.

 

Yderligere information

Nordic Marketing Manager Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mailhenning.elkjaer@brother.dk

 

 

skuffesytstem