1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2015
  5. Fire Brother printere vinder internationale design-priser

Fire Brother printere vinder internationale design-priser

Brother har nu samlet 50 af de eftertragtede ”iF Design Awards”. De seneste fire kom i konkurrence med over 5.300 kandidater fra 53 lande.

 

Design er mange ting.

 

For juryen bag de internationale ”iF Design Awards 2015” er design ikke kun et smukt ydre.

Det er også nem betjening og miljørigtig performance.

 

De tre kriterier er samtidig hjørnestene i udviklingen af nye Brother produkter. Derfor har Brother igen vundet de eftertragtede design-priser. I år hele fire af slagsen.

 

Juryen i iF-International Forum Design er sammensat af eksperter fra hele verden, og de har fundet følgende fire Brother produkter egnede til at modtage en design pris:

 

Inkjet alt-i-én printerne MFC-J5720DW og MFC-J4620DW, farvelaser-serierne L9000 og L-8000 samt labelprinterne PT-P750W og PT-P700.

 

Med de fire nye priser for 2015 har Brother efterhånden samlet 50 iF Awards. Brother har modtaget design-priserne for ottende år i træk.

 

”Alle priser er dejlige at få, fordi de skaber opmærksomhed og goodwill omkring Brothers produkter,” siger Nordic Marketing Manager Henning Elkjær fra Brother Nordic A/S.

 

”iF Design priserne er vi særligt glade for. De gives nemlig på grundlag af en seriøs vurdering af de enkelte produkters kvalitet, udseende, betjening og miljøvenlige konstruktion,” fortsætter Henning Elkjær.

 

Næsten alle Brothers printere har i dag det nordiske svanemærke som bevis på, at de er usædvanligt strømbesparende, genbrugsvenlige og nemme at arbejde med.

 

Over 5.300 produkter fra 53 lande var i år nomineret til en iF Award, så Brother var i hård konkurrence om at vinde sine fire priser.

 

iF Design Awards har været uddelt siden 1953, og de anses i dag for at være blandt de mest prestigefyldte i verden.

 

 

Yderligere information

Nordic Marketing Manager Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk

eller

Bomberg PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk

IF Design Award 2015