1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2015
  5. Otte Brother farvelaserprintere godkendt til medicinske anvendelser

Otte Brother farvelaserprintere godkendt til medicinske anvendelser

Brothers nyeste serie af farvelasermodeller er de seneste til at modtage den internationale Cerner certificering. Den betyder, at Brothers printere kører perfekt i travle medicinske omgivelser på hospitaler, i laboratorier osv.

Cerner er måske ikke et særlig kendt navn i den brede offentlighed, men spørger man folk i den internationale medicinal-sektor, vil især it-folkene nikke bekræftende.

 

Den amerikansk-baserede Cerner-koncern har nemlig specialiseret sig i at levere it-løsninger til hospitaler og sundhedssektorer i en lang række lande – herunder også i Danmark.

 

Med it-installationer hos over 18.000 kunder worldwide er det vigtigt at stå på god fod med Cerner. Også når man er printerleverandør som Brother.

 

Cerner har bl.a. et certificerings-program for it-udstyr til medicinalsektoren, og otte fra Brothers nyeste serie af farvelaserprintere er netop blevet godkendt i den forbindelse.

 

Det drejer sig om otte medlemmer af Brothers nye familie af farvelasere, der omfatter både rene printere og professionelle alt-i-én-maskiner.

 

”En Cerner-godkendelse betyder, at vi kommer ind i varmen hos en af verdens største leverandører af it-systemer til hospitaler og sundhedssektoren. Nu vil Brothers farvelasermodeller figurere som specielt anbefalede, når indkøberne fra denne store og vigtige sektor skal kigge på nye printere” forklarer Nordic Marketing Manager Henning Elkjær fra Brother Nordic A/S.

 

Certificeringen sikrer samtidig, at der vil være etableret en best practice mellem Cerners it-systemer og Brothers printere, som altid vil have opdateret software og protokoller.

 

Brothers nye farvelaserserie består af tre farvelaserprintere og fem alt-i-én-maskiner, der tilbyder kopiering, udskrivning, skanning og i nogle tilfælde også telefax.

 

Brothers farvelasermodeller kan udskrive op til 30 sider i minuttet. Den første printede side kommer ud efter få sekunder, og printerne kan indgå i intelligente printjob-systemer.

 

Alt sammen er det med til gøre Brother-printerne særligt velegnede til travle arbejdsmiljøer på f.eks. hospitaler.

 

Her skal læger og andet personale kunne koncentrere sig om deres patienters behandling og ikke vente på, at sløve printere udskriver vigtige papirer til dem.

 

De otte Brother farvelaserprintere, der nu har opnået en Cerner-certificering, er modellerne:

 

HL-L8250CDN

HL-L8350DCW

HL-L9200DWT

DCP-L8400CDN

DCP-L8450CDW

MFC-L8650CDW

MFC-L8850CDW

MFC-L9550CDWT

 

Yderligere information

Nordic Marketing Manager Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mailhenning.elkjaer@brother.dk

Eller

Bomberg PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk

 

Forslag til billedtekster

 

(foto 1)

Brother MFC-L8850CDW er den største model fra Brothers nye farvelaserserie, som nu er Cerner-godkendt til brug i f.eks. kritiske hospitalsmiljøer. Brother MFC-L8850CDW har trådløst Wi-Fi og kan udskrive, kopiere, skanne og faxe i farver. Udskrifterne foregår automatisk på begge sider af papiret og med hastigheder op til 30 ark i minuttet – både sort/hvid og i farver.

 

(foto 2)

 

Brother DCP-L8400CDN er en af de mindre alt-i-én farvelasermaskiner, som den internationale hospitals-gigant Cerner har certificeret til brug i medicinal- og sundheds-sektoren. DCP-L8400CDN kan udskrive op til 28 sider i minuttet og kan samtidig både skanne og fotokopiere dokumenter.

 

((Alle fotos er til redaktionens fri anvendelse))

 

Om Brother

Brother Nordic A/S er en førende leverandør til det nordiske marked. Selskabet er eneimportør af Brother printere, alt-i-én-printere, software, scannere, mobile løsninger og labelsystemer. Brother leverer produkter af høj kvalitet med ydelse og funktionalitet i topklasse – alt sammen til konkurrencedygtige priser. Flere af Brothers produkter er markedsledende. Brothers produkter sælges og distribueres gennem et bredt net af forhandlere og distributører. Brother Nordic A/S har 78 medarbejdere på sine kontorer i Ishøj, Göteborg, Helsinki og Oslo. Se mere på www.brother.dk eller www.brother.comKontaktinformation:

Nordic Marketing Manager Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mailhenning.elkjaer@brother.dk

Eller

Bomberg PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk

MFC-L8850CDW