1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2015
  5. Brother er klar med to nye labelprintere til kontoret

Brother er klar med to nye labelprintere til kontoret

P-touch PT-D600VP og PT-D450VP er den nyeste generation af labelmaskiner fra Brother. Begge giver masser af funktioner til en god pris. Brothers labelmaskiner er ikke kun storsællerter. De scorer også meget højt i kundernes tilfredshed, viser ny analyse*.

 

Måske er Brother mest kendt hos det store publikum for sine kompakte alt-i-én printere og printere til kontoret.


Mindre kendt er det nok, at Brother er en af de helt store i verden – og i Danmark – når det gælder labelmaskiner. Små printere, som ses på masser af kontorer og i mange butikker, hvor de arbejder dag efter dag og udskriver i tusindvis af labels, stregkode mærkater osv.

Tilfredsheden hos Brothers labelprinter kunder er meget stor, viser en ny analyse*. 94 pct. af de nuværende brugere er tilfredse eller meget tilfredse med deres Brother, og 92 pct. vil købe Brother, næste gang de skal have en ny labelmaskine.

Det kunne f.eks. være en af Brothers helt nye P-touch PT-D600VP eller PT-D450VP labelmaskiner, som kunderne så vil købe.

Kan alt og er samtidig let at betjene
Brother P-touch PT-D600VP er en desktop labelmaskine i elegant sort og gråt design. Den er samtidig meget alsidig og kan hjælpe brugeren med en masse forskellige kontoropgaver – fra at organisere mapper og ringbind, over at identificere og spore firmaets kontorudstyr til at udskrive specialiserede stregkode labels.

Blandt printerens avancerede features kan nævnes et stort LCD-display i farver. Skærmen gør det lettere at skabe og redigere labels, hvor brugeren får et rigtigt ”what you see is what you get” billede af den label, han eller hun er ved at designe.

P-touch PT-D600VP er let og intuitiv at betjene med instruktioner, der er klart synlige på LCD-skærmen – og hvor de mest almindelige funktioner kan nås via genveje. Samtidig har printeren et tastatur, der gør det nemt at indtaste tekster til sine labels.

Lidt færre funktioner
Brother PT-D450VP minder på mange måder om sin storebror, men har lidt færre funktioner og et sort/hvid display i stedet for en farveskærm.

Desuden har PT-D450VP en manuel kniv mod 600-modellens automatiske, ligesom de bredest anvendelige tapes er på 18 mm mod 24 mm.

Ellers er PT-D450VP grundlæggende identisk med PT-D600VP. Det vil sige samme moderne design, lette betjening og robuste konstruktion.

De to labelmaskiner kan enten fungere selvstændigt eller forbindes til en pc eller Mac via USB-kabel. Begge leveres i en praktisk bærekuffert med strømforsyning, tape og USB-kabel.

Brother-tapes til alle formål
Både PT-D600VP og PT-D450VP bruger Brothers laminerede og meget hårdføre TZe-tape, der kan anvendes til mange forskellige formål – inklusive udendørs opgaver.

PT-D600VP kan bruge P-touch TZe-tape i seks bredder op til 24 mm, hvor man kan bruge tekster i op til 48 punkts størrelse – oplagt til f.eks. advarsels- og henvisningsskilte. PT-D450VP kan bruge TZe-tape i fem bredder op til 18 mm.

TZe-tape består af seks forskellige lag, som danner en tynd og robust label. Teksten dannes med termotransferblæk og placeres mellem to beskyttende lag PET (polyesterfilm). Resultatet er en praktisk talt uopslidelig label, der kan modstå væsker, slid, ekstreme temperaturer, kemikalier og sollys.

*Analyse foretaget af GfK i 2014 blandt 1.501 virksomheder med labelmaskiner i Europa.

Priser og levering
Brothers nye P-touch PT-D600VP og PT-D450VP labelmaskiner står klar til salg hos Brothers mange forhandlere.

Den typiske udsalgspris på PT-D600VP er 999 kr. ekskl. moms (1.249 kr. inkl. moms).
Brother PT-D450DP koster 799 kr. ekskl. moms (999 kr. inkl. moms).

Yderligere information fås hos
Nordic Marketing Manager Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail: henning.elkjaer@brother.dk
PT-D600VP