1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2015
  5. Små alt-i-én printere har store kvaliteter

Små alt-i-én printere har store kvaliteter

Brothers tre nye DCP-J562DW, MFC-J480DW og MFC-J680DW hører til markedets mindste og billigste alt-i-én printere. De rummer store talenter, som gør dem oplagte til hjemmekontoret eller den lille virksomhed. Brother nyhederne kan udskrive trådløst fra f.eks. smartphones og tablets. De fås med og uden telefax, og priserne begynder ved kun 850 kroner inkl. moms.

Næsten alle danske hjem og små virksomheder har både pc, smartphone og et trådløst netværk til at forbinde dem med internet.

De mange mobile gadges giver en hidtil uset fleksibilitet i alt, hvad man foretager sig. De fleste opdager dog hurtigt, at med til alsidigheden hører en alt-i-én printer, der både kan udskrive, fotokopiere, skanne og undertiden også faxe. Arbejder den nye printer trådløst sammen med en smartphone og en tablet, kan man f.eks. udskrive de netop skudte selfies eller en artikel og en rapport, man har siddet og læst på sin tablet.

Brothers tre nye alt-i-én printere DCP-J562DW, MFC-J480DW og MFC-J680DW er som skræddersyet til det formål.

Printerne er små, så de ikke dominerer på bordet. De udskriver i høj kvalitet og farver og indeholder både Wi-Fi og den nye Mopria teknologi til print fra mobile enheder. De koster endda så lidt, at de sagtens kan finde plads i både det private og det lille firmas budget.

Små i størrelse, store i ydelse
De tre nye Brother inkjet alt-i-én printere måler kun 40 x 34 x 15 centimeter. Det betyder, at de ikke fylder meget i landskabet og f.eks. kan stilles på en reol.

De små ydre mål betyder dog ikke, at Brother er gået på kompromis med kvaliteten. Tværtimod leverer DCP-J562DW, MFC-J480DW og MFC-J680DW præstationer og kvalitet, som man ellers ofte må kigge efter hos større printere til mærkbart højere priser.

Den ”største” af modellerne, Brother MFC-J680DW, kan således udskrive 12 ipm i sort/hvid og 10 ipm i farver. Maskinen kommer med en automatisk dokumentføder til papirhåndtering.
Brother MFC-J480DW og DCP-J562DW ligner hinanden og koster det samme. MFC-modellen har fax og automatisk dokumentføder, mens DCP-varianten har en papirhåndtering med manuel fødning. Både MFC-J480DW og DCP-J562DW udskriver 12 ipm i sort/hvid og 6 ipm i farver.

De kommunikerer trådløst

Alle tre Brother nyheder er forsynet med trådløse Wi-Fi netkort, så man har let adgang til webben, mobile tjenester og datalagring i skyen.

Samtidig er Brothers DCP-J562DW, MFC-J480DW og MFC-J680DW kompatible med den relativt nye Mopria teknologi, der skal skabe en betjeningsvenlig standard for trådløs print fra smartphones, tablets og andre mobile enheder i mange forskellige fabrikater.

 

Miljøvenlige og billige i drift
Brother har længe markeret sig som den grønneste og mest miljørigtige producent af printere. Den status bliver styrket yderligere med de tre små alt-i-én nyheder, der alle er Svanemærkede og overholder de tyske Blue Angel og de internationale ENERGY STAR specifikationer.

De nye printere kan skrive på begge sider af papiret og kan benytte Brothers særligt økonomiske XL-blækpatroner.

Priser og levering Brothers tre nye alt-i-én printere i budget prisklassen står klar hos Brothers mange forhandlere. DCP-J562DW er prissat til 849 kroner inkl. moms (679 kroner ekskl. moms) MFC-J480DW skal koste 849 kroner inkl. moms (679 kroner ekskl. moms) MFC-J680DW vil typisk koste 1.099 kroner inkl. moms (879 kroner ekskl. moms)

Yderligere information Nordic Marketing Manager Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk eller Bomberg PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk

MFC-J680DW