1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2015
  5. Brother skaber sikre printløsninger sammen med danske Ubiquitech

Brother skaber sikre printløsninger sammen med danske Ubiquitech

Brother skaber sikre printløsninger sammen med danske Ubiquitech

Ubiquitech er blandt verdens førende leverandører af sikre printerløsninger til store virksomheder og den offentlige sektor. Det nye samarbejde skal give Brother flere store kunder og Ubiquitech adgang til mindre og mellemstore virksomheder med behov for en mere sikker håndtering af deres udskrifter.De fleste virksomheder og organisationer er klar over faren ved it-kriminalitet og data-misbrug. De har derfor sikret sig med alt fra firewalls, backupper, virus skannere og lagring i skyen til spam filtre på emailen og regler om gode passwords.

 

Langt færre er imidlertid opmærksomme på risikoen, der kommer fra virksomhedens ofte mange egne printere.

 

Her ser man ofte, at selv vigtige og vitale papirer flyder rundt, fordi afsenderen f.eks. har glemt at hente dem i printeren. Nu ligger de følsomme data offentligt fremme, så alle kan se dem.

 

Brother har PrintSmart Mobile løsninger, der forhindrer den slags sjusk med print. Her kan modtageren udelukkende skrive ud, når han eller hun først indtaster en kode på printeren eller bruger et ID-kort.

 

Det danske systemhus Ubiquitech har endnu mere avancerede Print Management løsninger, der især benyttes af store virksomheder og organisationer.

 

Nu har Brother og Ubiquitech så indgået en strategisk samarbejds-aftale. Den betyder, at Brothers printere og alt-i-én maskiner bliver understøttet i Ubiquitechs løsninger.

 

 

Ubiquitech er aktiv over hele kloden

Ubiquitech A/S blev grundlagt i 2004 med det formål at skabe en åben platform for sikre og betjeningsvenlige print management løsninger.

 

I dag er virksomheden blandt verdens førende på dette felt og kan levere sikre printsystemer til forskellige størrelser organisationer.

 

Det nyeste er Global Print, som gør det muligt at udskrive sikkert fra alle typer mobile enheder, uanset hvor i verden de måtte befinde sig.

 

Ubiquitech er dansk og har sit globale hovedsæde i Birkerød. Firmaet har salgspartnere i 14 lande, og blandt kunderne kan nævnes Ernst & Young, Nykredit, Qatar Airways, flere europæiske forsvar, Jyske Bank, The Walt Disney Company, Topdanmark, London Metropolitan University, Universidad de Deusto og Stockholm Universitet.

 

Ubiquitech samarbejder med en række af verdens førende leverandører af store printere – den seneste er Brother.

 

Store fordele for begge parter

Ubiquitechs plan er at lægge sine egne Print Management løsninger oven på Brothers PrintSmart, så Ubiquitechs kunder får et billigere alternativ end firmaets nuværende tilbud med andre mærker printere.

 

”Brothers printere og alt-i-én maskiner er generelt langt billigere end de store maskiner, vi normalt arbejder med fra andre fabrikanter. Det giver os helt nye muligheder for at komme ind med vores løsninger hos mindre virksomheder. Desuden kan vi tilbyde systemer med flere mindre og decentrale printere, der står tæt på brugerne,” siger Projektchef Peter Rostrup fra Ubiquitech.

 

Hos Brother har man også store forventninger til det nye samarbejde med Ubiquitech:

 

”Det er ikke nogen hemmelighed, at vi gerne vil vokse opad i markedet og blive interessante for større virksomheder, organisationer og statslige institutioner. Vores nuværende kernegruppe – de mindre og mellemstore virksomheder samt private brugere – kan vi sagtens leve af. Men vi vil mere og har maskiner og systemer til det,” forklarer Marketing Manager Henning Elkjær fra Brother Nordic A/S.

 

Oplagte muligheder i det offentlige

Udbredelsen af mobile enheder som smartphones og tablet har skabt nye udfordringer for printer-leverandørerne og deres software-systemer, men samtidig også helt nye og spændende muligheder.

 

Mange af dem ligger i det såkaldt offentlige rum, hvor sikre printer systemer vil blive mere og mere udbredte i de kommende år.

 

Ved at kombinere Ubiquitechs avancerede software med Brothers robuste alt-i-én printere forestiller de to nye partnere sig, at sikker print kan udvides til mange offentlige steder.

 

Det kunne f.eks. være lufthavne, hoteller, biblioteker, banegårde eller konference-centre, hvor forretningsfolk og embedsmænd kan få videre-delegeret vigtige papirer til sikker udskrift på lokale printere.

 

Yderligere information

Nordic Marketing Manager Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mailhenning.elkjaer@brother.dk

eller Projektchef Peter Rostrup, Ubiquitech A/S, telefon 3030 1357, e-mailprh@ubiquitech.comhttp://www.ubiquitech.com/en/home/