1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2016
  5. Pynt op til EM-fodboldfest!

Pynt op til EM-fodboldfest!

EM i fodbold 2016 er nu godt i gang, og rundt om i de små hjem samles venner og familie for at følge slagets gang på banen og heppe på deres favorithold. Måske holder de ligefrem en lille fodboldfest imens? I Brothers Creative Center kan du finde sjove og underholdende festartikler til formålet – ganske gratis.

Lige nu ligger der tre nye interaktive papirfigurer tilgængelige, som kan bidrage til den gode fodbold-stemning: To fodboldspillere og en målmand – inkl. et fodboldmål. Spillerfigurerne kan sparke med den ene fod, når man trækker i hovedet, og målmanden kan naturligvis vinke med armene. De sjove figurer kan downloades, printes og foldes efter nærmere anvisninger på Brother Creative Center, og vil med sikkerhed give anledning til megen leg og morskab i løbet af aftenen. Hvis man vil, kan man selv tilføje skæg, øjenbryn og briller, eller på anden måde sætte sit eget præg på figuren, så den for eksempel ligner værten eller en af gæsterne. Kun fantasien sætter grænser. Er du nysgerrig? Så klik på linkene nedenfor og se figurerne i aktion.

Fodboldspiller 1
Fodboldspiller 2
Målmand

Ud over de sjove fodboldfigurer kan du også finde flagpynt til ophængning i stuen, flaskepynt til dine drikkevarer samt sugerørspynt og snackæsker med foldboldmotiver på. Alt sammen flotte og farverige festartikler, der kan sætte lidt kulør på aftenen og festen. Se det store udvalg her.

God kamp!

 

 

Decorate for the European Championship football party