1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2016
  5. Hold effektive møder med OmniJoin™ - Brothers nye webkonferencesystem

Hold effektive møder med OmniJoin™ - Brothers nye webkonferencesystemMindre rejseaktivitet
Det giver deltagerne mulighed for at slippe for unødig rejseaktivitet, da de i stedet kan sidde ved deres skriveborde, i det nærmeste mødelokale – eller måske på et hotelværelse. Med OmniJoin™ app’en kan man nemlig også afholde og deltage i onlinemøder direkte fra sin smartphone eller tablet. Det eneste, der kræves, er en stabil 3G-optimeret internetforbindelse - og lidt fred og ro.

OmniJoin™ i korte træk:

• 8 - 50 brugere
• Avanceret webportal til mødeplanlægning
• Fleksibel værtsplatform
• Understøtter mobiler og tablets
• Intelligent HD-video og VoIP
• Deling af skærm og program
• Filoverførsel
• Cloud-lagring


Effektive og produktive møder
OmniJoin™ webkonference har et enkelt, brugervenligt interface med færre afbrydelser på skærmen og et effektivt virtuelt mødelokale. Deltagerne får adgang til de bedste webkonference-funktioner i sin klasse, som giver sikre online-møder i professionel kvalitet. Med den simple, browserbaserede brugerflade kan brugere hurtigt koble sig på det afholdte møde og få adgang til et bredt udvalg af funktioner, som værten har udvalgt på forhånd. Via meddelelsesværktøjet kan deltagerne desuden række en virtuel hånd op til værten, uden at forstyrre eller afbryde mødet, og det er muligt at dele dokumenter, regneark og whiteboards undervejs.


Sikkerheden er i top
Under onlinemøder bliver der ofte delt følsomme dokumenter, som f.eks. økonomiske resultater og kundeoplysninger, og derfor er OmniJoin™ Public Cloud krypteret, end-to-end, for at højne sikkerheden. Alle online-mødeværter skal autentificeres, og der er mulighed for at indføre mødepassword til alle deltagere. Møderne kan desuden optages og gemmes i skyen til senere gennemsyn, eller fremsendes til mødedeltagere, som var forhindrede i at deltage. Her er der også mulighed for at arkivere de dokumenter, som præsenteres og gennemgås under mødet.

Gratis prøveversion (30 dage) - op til 30 deltagere
OmniJoin Lite – 8 deltagere i alt (8 på video)
OmniJoin – 30 deltagere i alt (12 på video)
OmniJoin Pro – 50 deltagere i alt (20 på video)
OmniJoin Enterprise – antal deltagere afhænger af den valgte version
OmniJoin Brother webkonference