1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2016
  5. Brothers mobile scanner ADS-3600W er blevet tildelt en A-list award

Brothers mobile scanner ADS-3600W er blevet tildelt en A-list award

Det britiske computermagasin PC Pro har testet Brothers mobile scanner ADS-3600W og givet den fem ud af fem stjerner.

 

I deres anmeldelse skriver de:

 

ADS-3600W har alle de funktioner, som en lille eller mellemstor virksomhed har brug for i en scanner.

Den har en høj scanningshastighed på 50 sider i minutter, en effektiv arkføder til 50 ark og kan imødekomme scanningsbehov på op til 5.000 ark om dagen.

 

”Et pragteksemplar af en scanner, både hurtig og anvendelig, med fremragende cloudsupport og til en pris, som små og mellemstore virksomheder vil elske. ”

 

PC Pro konstaterer, at scanneren lever fuldt ud op til den lovede scanningshastighed. Den klarer også forskellige formater uden større vanskeligheder, selv kreditkort, når blot de scannes med den korte side nedad.

 

De oplever desuden, at scanneren er let at tilslutte. Den har bådet kablet og trådløst netværk, og den understøtter NFC, så man kan forbinde til en kompatibel mobil enhed med et enkelt klik. Den kan scanne til e-mail, e-mailserver, fil, billede, Network, OCR, SharePoint, USB, FTP/SFTP, WS scan, Apps, printer, søgbar PDF og Cloud. De tilgængelige cloud-services omfatter Dropbox, Google Drive, OneDrive, OneNote, Evernote og Box. - PC Pro brugte Brothers Web Connect portal til at oprette en Dropbox- og en Google Drive-konto, og det tog mindre end to minutter.

 

PC Pro konkluderer i deres gennemgang af maskinen, at ADS-3600Ws scanningshastighed og –kvalitet er imponerende, ligesom dens cloudsupport, og prisen er ”yderst fristende”. Derfor er har de udvalgt netop denne model som deres foretrukne mobile scanner.

 

Læs mere om ADS-3600W.
PC Pro Award Brother ADS-3600W