1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2016
  5. Scan til Office – gør din hverdag nemmere

Scan til Office – gør din hverdag nemmere

Mange af Brothers scannere og multifunktionsprintere har den smarte funktion, at du kan scanne et dokument og derefter redigere det i enten Microsoft Excel, Word eller PowerPoint. Du slipper dermed for at oprette et nyt dokument, indtaste på ny eller flytte indhold manuelt, men kan i stedet arbejde direkte videre på det indhold, der er scannet ind i det valgte Office-program. 

Få styr på tallene

Forestil dig for eksempel en faktura, prisliste eller et andet stykke papir med en masse tal. Du kan nu slippe for at indtaste alle data, da de via funktionen ”Scan til Office” bliver sendt til din mail som redigérbar Excelfil. Det er både hurtigt, enkelt og effektivt. Derfor har flere revisorer, bogholdere og andre, der arbejder med tal, fået øjnene op for Brothers muligheder ift. scan og den tidsbesparelse, der er gevinsten.

Let at konvertere både tekst og billede

Med Scan til Office kan du også tage et brev, en artikel eller en anden tekst og scanne den, hvorefter den kan redigeres i Word. Du kan på samme måde scanne en præsentation til PowerPoint og redigere den efterfølgende. Er der billeder i de dokumenter, du scanner, gemmes de automatisk som individuelle JPEG-filer, der kan flyttes eller slettes fra det nye dokument.

Hvordan gør du?

• Læg arket i scanneren
• Vælg ”Scan til Office”
• Vælg ”Excel”, “Word” eller “PowerPoint”
• Tast din e-mailadresse (skal kun gøres første gang)

• Kig i din indbakke

Der sker det, at det indscannede ark sendes til Brothers Cloud, som formaterer teksten om til en redigérbar Office-fil. Derefter sendes det til den indtastede mailadresse, som en vedhæftet fil – klar til at arbejde i.

Hvad koster det?
Brother har valgt at gøre det omkostningsfrit for vores kunder. Det koster derfor ikke ekstra at benytte denne mulighed, uanset om du scanner dagligt eller sjældnere. Den eneste investering, du skal foretage, er købet af scanneren eller multifunktionsprinteren.
Scan to office - Brother