1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2016
  5. Brother kommer med en ny serie scannere til krævende brugere

Brother kommer med en ny serie scannere til krævende brugere

Den nye familie af desktop-scannere fra Brother sælges til meget attraktive priser. Scannerne er solide arbejdsheste til mindre og mellemstore virksomheder. Den første model er Brother ADS-3000N, der kan scanne 50 sider i minuttet og kører via kablet netværk og USB 3.0. Prisen ligger på kun 4.999 kroner ekskl. moms.

Printerspecialisten Brother har fået godt fat i scanner-markedet og udvider derfor sit sortiment med fire nye desktopmodeller i mellemklassen.

De er målrettet mindre og mellemstore virksomheder, der har brug for at scanne dokumenter og billeder ofte – og gerne mange sider ad gangen.

Den slags behov møder man bl.a. i økonomiafdelinger, i receptioner til scanning af dagens post, på travle lagre eller på offentlige kontorer, der scanner klienters personlige papirer og dokumenter.

Solid og hurtig arbejdshest
Den første af Brothers nye desktopscannere, som kommer på det danske marked, er ADS-3000N.

Det er en rigtig slider med fokus på at give ejeren maksimal scannehastighed og driftssikkerhed for pengene.

Scanneren kan således behandle hele 50 sider i minuttet og arbejde med forlæg i papirtykkelser fra 40 til 413 gram. Desuden kan ADS-3000N arbejde med op til 1,4 mm tykt plastik, hvilket betyder, at Brother-nyheden er oplagt til at scanne id-kort og lignende.

Brother ADS-3000N er beregnet til at fungere i kablede netværk og/eller med den nye hurtige USB 3.0-standard i forbindelse med computere og laptops.

I alle tilfælde er det anvendelser, hvor det gerne må gå stærkt – og hvor der i løbet af en dag bliver scannet rigtigt mange papirer.

Den høje arbejdshastighed understreges også af, at man kan scanne til mange forskellige modtagere i et netværk, uden at man skal logge ind på en central pc.

Det øger effektiviteten og sparer omkostninger, fordi man ikke skal installere særlig software på hver eneste computer, som modtager scanninger fra ADS-3000N i netværket.

Som Brothers øvrige printere, scannere, telefaxer og alt-i-én-maskiner er også den nye ADS-3000N designet, så den bruger usædvanligt lidt strøm. Det markeres af, at scanneren lever op til de seneste ENERGY STAR-krav.

Priser og levering
Brothers nye ADS-3000N scanner vil stå på hylderne hos Brothers mange forhandlere fra marts.

ADS-3000N er prissat til 4.995 kroner ekskl. moms (6.249 kroner inkl. moms).
Brother scanner ADS 3000N