1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2016
  5. Brother ADS-3600W opfylder alle krav til en kompakt desktopscanner

Brother ADS-3600W opfylder alle krav til en kompakt desktopscanner

Topmodellen i Brothers nye familie af desktopscannere har de samme egenskaber som langt dyrere konkurrenter og passer til mindre og mellemstore virksomheder. Brother ADS-3600W er fleksibel, bundsolid og med sine 50 sider i minuttet en meget hurtig scanner. Prisen ligger på 5.999 kroner ekskl. moms.

I de seneste måneder har Brother udvidet sit repertoire inden for scannere betragteligt. Først og fremmest med introduktionen af den nye ADS-linje af desktopmodeller, der både pris- og ydelsesmæssigt passer perfekt til mindre og mellemstore virksomheder i både den private og i den offentlige sektor.

Publikum har taget vel imod de nye Brother-scannere, hvis tre modeller er solgt i pæne antal, siden de først blev introduceret på markedet i begyndelsen af januar.

Nogle brugere har dog savnet en decideret topmodel i den nye ADS-serie. En model, der kunne bygge bro op til Brothers større og endnu hurtigere scannere.

Denne nye topmaskine i ”middelklassen” for desktopscannere kommer nu i skikkelse af Brother ADS-3600W.

Det er en scanner med avancerede funktioner, moderne betjening og en hastighed, som kan tilfredsstille selv krævende brugere i mindre og mellemstore organisationer.

Bundsolid og meget alsidig
Som sine tre søskende er den nye Brother ADS-3600W opbygget meget solidt i sit chassis og mekanik. Den er, hvad amerikanerne kalder ”heavy duty” og beregnet til at arbejde hver dag – gerne med mange forskellige scanninger.

Alligevel fylder scanneren ikke særlig meget, og den har en række smarte funktioner og features, som gør betjeningen nem og hurtig for brugerne.

ADS-3600W kommer med en stor 9,3 centimeters touchskærm i farver. Herfra kan man bl.a. styre de op til 50 dokumenter, man kan have liggende i en feeder-bakke øverst – klar til at blive scannet.

Via touchskærmen kan man også forudindstille funktioner, som man bruger igen og igen – så de afvikles ved tryk på en enkelt knap på displayet. På den måde bliver kedelige rutiner kortsluttet, og den daglige arbejdsgang kan gøres hurtigere og mere effektiv.

Den nye Brother-scanner er designet til at kunne håndtere mange forskellige typer forlæg – papir, pap, id-kort, dankort osv. Den kan snildt arbejde for flere brugere på samme tid og distribuere de indscannede filer til mange forskellige modtagere.

Brother ADS-3600W kan scanne op til 50 sider i minuttet, og den kan forbindes til både trådløse netværk, hurtige kablede lokalnet eller direkte til en pc via det lynhurtige USB 3.0-kabel.

Arbejder fint i et mobilt miljø
Brother ADS-3600W kan naturligvis scanne dokumenter til smartphones og tablets. Enten via Brothers gratis iPrint&Scan-app til Apple iPhone/iPad og Android – eller til smartphones med den nye trådløse NFC-teknologi ombord.

Scanninger foretaget på ADS-3600W kan dirigeres til mange forskellige modtagere: e-mail, printere, SharePoint, Microsoft Office og en række populære cloud-services – for blot at nævne nogle få.

I alle tilfælde sørger Brothers avancerede billedbehandling for, at scanningerne er knivskarpe, letlæselige og fylder mindre i størrelse end normalt.

Endelig er ADS-3600W – som alle Brothers øvrige produkter – udviklet til at være strømbesparende og genbrugsvenlig.

Priser og levering
Brothers nye ADS-3600W scanner vil stå på hylderne hos Brothers mange forhandlere fra marts.

ADS-3000N skal typisk koste 5.995 kroner ekskl. moms (6.999 kroner inkl. moms).
Brother scanner ADS-3600W