1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2016
  5. Brother brille med skærm gør arbejde mere effektivt

Brother brille med skærm gør arbejde mere effektivt

Den nyeste udgave af Brothers karakteristiske AiRScouter har fået et mere fleksibelt stel og en bedre miniskærm, der er gennemsigtig. AiRScouter koster 14.999 kr. ekskl. moms.

Brother er mest kendt for at producere printere og alt-i-én-maskiner til et stort publikum – både i erhvervslivet og til det moderne hjemmekontor.

Nogle ved måske også, at Brother er blandt verdens største fabrikanter af symaskiner – både til tøjindustrien og til private.

Eller at Brother tilbyder internet-baserede konference-systemer, der hører til markedets mest avancerede og mest brugervenlige.

Til gengæld er færre nok klar over, at Brother har en meget kreativ udviklingsafdeling i Japan. En afdeling, der hvert år placerer Brother blandt de 100 mest innovative* virksomheder i verden.

Det er herfra, at Brothers AiRScouter briller stammer.

De har været under udvikling i nogle år og er netop lanceret i en ny og forbedret udgave, som nu også sælges på det danske marked.

Mange anvendelsesområder
Brothers AiRScouter rummer en lille ekstra skærm, som f.eks. servicefolk, montører og fabriksmedarbejdere kan bære i forbindelse med opgaver, der kræver stor præcision. Og man er netop nu ved at udvikle en speciel AiRScouter til lægebrug.

Skærmen kan f.eks. vise diagrammer over forbindelser eller tegninger og tekster fra manualer.

Da displayet er gennemsigtigt, kan bæreren både se instruktionerne – og de objekter, han eller hun arbejder med bag displayet.

AiRScouter anvendes både i produktion, logistik og til undervisning og træning. Brugerne vil hurtigt opleve, at de bliver mere effektive og præcise, når de har alle informationer inden for synsvidde – og ikke skal bladre i papirbaserede manualer eller skifte position mellem pc og arbejdsområde hele tiden.

Som noget nyt kan AiRScouter arbejde sammen med kameraer, der f.eks. er anbragt på en flyvende drone.

Det kan give redningstjenester, politi, militær og sikkerhedsfirmaer mulighed for at overvåge to steder på samme tid – den ene via den lille skærm på AiRScouter. Samtidig kan brillen udbygges, så man kan fjernstyre drone og kamera direkte fra den.

Forbedret kvalitet
Den nye Brother AiRScouter WD-200B er først og fremmest blevet mere komfortabel at bære og har fået en mere fleksibel hovedbøjle end tidligere modeller.

Brillens lille gennemsigtige LCD-skærm kan vise billeder i HD kvalitet (1.280 x 720 punkter), og brugeren kan ved hjælp af en drejeknap på siden variere fokus trinløst fra 30 cm til fem meter.

AIRScouter er kompatibel med både pc’er, tablets, smartphones og kameraer. Kommunikationen foregår via HMDI-stik og kabler.

Brillen vejer omkring 145 g og får strøm fra et Li-ion batteri, der kører omkring fire timer på en opladning.

AiRScouter kan tilpasses optimalt til sin bærer, og man kan naturligvis få stel, så skærmen sidder foran enten venstre eller højre øje.
*Ifølge Thomson Reuters’ årlige Top-100 liste over ”The World’s Most Innovative Organisations.”

Priser og levering
Brothers AIRScouter WD-200B sælges for 15.999 kr. ekskl. moms (19.999 kr. inkl. moms).

Yderligere information
Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk

AirScouter teaser