1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2016
  5. Brother gør det over 70* pct. billigere at printe

Brother gør det over 70* pct. billigere at printe

 

Hvis der er noget, som printerbrugere ofte irriteres over, så er det prisen på nye blækpatroner.


De udgør i dag den klart største post på driftsudgifterne til en moderne printer – ligegyldigt om den anvendes af private i hjemmet eller erhvervsmæssigt på kontoret.

Brother gør nu noget ved det – altså udgifterne til blæk.

Brothers første medlem af en ny ”inkbenefit” familie af alt-i-én modeller – DCP-J785DW – giver nemlig op til 74* pct. besparelser i forhold til almindelige printere i dag.

Prisen pr. udskrevet side kan således komme helt ned på 8 øre** i sort/hvid og 53 øre** i farver.

Brother DCP-J785DW placerer sig således som en af de billigste alt-i-én-printere på markedet.

Den nye inkjet-baserede printer fra Brother skal koste 1.359 kr. ekskl. moms eller 1.699 kr. inkl. moms.

En pris, der gør DCP-J785DW oplagt til både mindre virksomheder, som udskriver ganske meget, og til private, der f.eks. printer mange sider i forbindelse med uddannelse, projekter og eksamen.

Større patroner er hemmeligheden
DCP-J785DW er en videreudvikling af de velkendte Brother alt-i-én-printere, men den bruger større patroner end normalt.

Inkbenefit-patronerne indeholder mere blæk og kan derfor udskrive op til 2.400 sider i sort/hvid eller 1.200 sider i farver, før der skal skiftes til en ny.

Ifølge en Brother-analyse svarer det til omkring to års forbrug for en almindelig familie, men målgruppen for DCP-J785DW er snarere dem, som printer noget mere.

Samme analyse blandt 509 hjemmebrugere viser, at næsten halvdelen i dag udskriver 200 sider om måneden.

De vil også være glade for den lave pris, som Brother vil sælge sine Inkbenefit-blækpatroner til:

Den sorte patron koster 187 kr. ekskl. moms (234 kr. inkl. moms), mens de gule, cyan og magenta er prissat til 108 kr.

”Vores nye Inkbenefit-printere henvender sig til de meget omkostningsbevidste, der udskriver mange sider. De store besparelser opnår man kun, hvis man printer meget. Er ens udskrift-behov mindre, får man mere ud af at købe andre Brother alt-i-én maskiner. De er billigere i indkøb, men til gengæld dyrere i drift,” forklarer Nordic Marketing Director Denmark Henning Elkjær fra Brother Nordic A/S.

Kompakt og økonomisk
Brothers nye DCP-J785DW er en kompakt alt-i-én maskine, der kan printe, scanne og fotokopiere i farver.

Udskrifthastigheden er 12 ipm i minuttet i sort/hvid og 10 ipm i farver. Print kan foregå til kant af hensyn til fotos, og man kan udskrive på begge sider af papiret (duplex) for at spare yderligere på udgifterne.

Nyheden har trådløst Wi-Fi, smarte Brother apps til scanning og kopiering – og der kan scannes til, og printes direkte fra, smartphones og tablets samt cloud services som Dropbox, Microsoft OneDrive® eller Google Drive™.

*Sammenlignet med LC221 blækpatroner og baseret på vej. Pris i april 2016. Baseret på driftsudgifterne over tre år. Besparelserne vil være 70 pct. over to år og 60 pct. i første år. **Beregnet ud fra vejl. priser ex moms.

Priser og levering
DCP-J785DW står klar hos Brothers mange danske forhandlere fra juli. Prisen er 1.359 kr. ekskl. moms eller 1.699 kr. inkl. moms. Blækpatronerne koster 187 kr. ekskl. moms (234 kr. inkl. moms) for den sorte og 108 kr. (135 kr. inkl. moms) for hver af de tre øvrige farver (gul, cyan og magenta).

Yderligere information
Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk
eller
Bomberg PR/Pure PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk
Brother DCPJ785DW Inkbenefit tulostin