1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2016
  5. Brothers nye laserprintere i sort/hvid sælger som varmt brød

Brothers nye laserprintere i sort/hvid sælger som varmt brød

En fransk storbank har alene bestilt 40.000 eksemplarer af Brothers nye sort/hvide laserprintere. De nye 5000- og 6000-serier omfatter mange forskellige printere og alt-i-én modeller. Alle er meget robuste, hurtige og sikre. Desuden hjælper de med til at holde driftsudgifterne nede på et minimum.

Brother må have ramt plet, da man for nylig lancerede to helt ny familier af kompakte laserprintere i sort/hvid.

De nye Brother 5000- og 6000-serier har nemlig oplevet stor efterspørgsel fra første dag, og en fransk storbank har f.eks. bestilt 40.000 eksemplarer til erstatning af sine nuværende printere.

De nye Brother printere henvender sig bredt til alt fra mindre og mellemstore virksomheder til afdelinger, arbejdsgrupper eller filialer i større organisationer.

6000-serien er samtidig Brothers hidtil hurtigste laserprintere og tilbyder hastigheder op til 50 sider i minuttet. Printerne henvender sig til brugere med behov for op til 10.000 udskrifter om måneden.

”Danmark har rigtigt mange virksomheder, der slet ikke har brug for en farveprinter hele tiden. De udskriver masser af dokumenter i sort/hvid. Rent økonomisk giver det kun mening, hvis man bruger moderne sort/hvid laserprintere, der både er attraktive i indkøbspris og i driftsudgifter,” forklarer Nordic Marketing Director Henning Elkjær fra Brother Nordic A/S.

Kunder til Brothers nye laserprintere fokuserer typisk på papirkapacitet, driftsomkostninger og hastighed.

Desuden er sikkerheden omkring print vigtigere end nogensinde før. Hos Brother kan udskrifter med konfidentielle informationer beskyttes, selvom mange mennesker bruger samme printer.

Endelig er Brothers printere og alt-i-én maskiner i 5000- og 6000-familierne udviklet til at fungere som trofaste arbejdsheste. De kører dag ud og dag ind uden problemer – og med meget lave omkostninger.

5000-serien er til de økonomi-bevidste
Den nye Brother 5000-familie omfatter i alt syv modeller, hvoraf de to er alt-i-én maskiner med scan, print, fotokopi og med eller uden fax.

For alle gælder, at de kan udskrive tusinder af sider ved fuld hastighed uden at tabe pusten undervejs. Samtidig er driftsudgifterne holdt nede på et minimum gennem brug af den nyeste teknologi og stor toner.

Det understreges af det velanskrevne engelske analysefirma og test-laboratorium Buyers Laboratory (BLI), som har kigget nærmere på flere modeller fra den nye 5000-serie.

BLI fremhæver bl.a. Brother maskinernes høje driftssikkerhed: ”Selv i peak-perioder vil brugerne ikke opleve mærkbare fald i hastigheden. De nye Brother printere tilbyder et konkurrencedygtigt Cost of Ownership, der er lavere end gennemsnittet.

6000-serien er hurtigløbere
Brothers 6000-familie består af fire printere og tre alt-i-én maskiner, der er usædvanligt hurtige for prisklassen.

Alt efter model kan Brother nyheden udskrive 46 eller 50 sider i minuttet, samtidig med at papirkapaciteten er større end nogensinde før.

6000-printerne er således Brothers første med en standardskuffe på 520 ark. Er det ikke nok, kan printerne udvides til maksimalt 2.650 ark.

Enkelte af de nye Brother-modeller i 6000-serien kan bruge tonere med kapacitet op til 20.000 sider. Sammen med et beskedent strømforbrug placerer det Brother-nyhederne blandt de printere på markedet, som har de laveste driftsomkostninger.

Sikkerheden er helt i top via Brothers PrintSmart Secure Pro. Den giver it-afdelingen gode muligheder for at beskytte udskrifter og sikre, at kun dem, der skal, kan printe dokumenterne ud.

PrintSmart Secure Pro giver samtidig mulighed for, at både medarbejdere og gæster udefra kan bruge deres egen laptop, tablet eller smartphone til at udskrive fra. Dette er en vigtig detalje for virksomheder, der tillader ”Bring Your Own Device” anvendelser.

Fleksibiliteten er i højsædet
Alsidighed, pålidelighed, lave omkostninger og brugervenlighed er alle vigtige, når en krævende printer-kunde skal stilles tilfreds.

Brother har derfor sat fleksibiliteten i højsædet i forbindelse med de to nye laserprinterserier.

De fås således i varianter til Wi-Fi og/eller kablede netværk. Man kan også få Apple AirPrint, Google Cloud Print 2.0 og trådløs smartphone kommunikation via enten NFC eller Mopria. Desuden fungerer de nye printere perfekt sammen med Brothers gratis iPrint&Scan-app til mobiler og tablets.

Web Connect er en unik feature i de nye Brother modeller. Den sørger for, at printerne bliver en naturlig del af Cloud Storage, samarbejde via internet og integration af sociale medier.

Web Connect gør det muligt at udskrive dokumenter fra eller scanne og fotokopiere til de fleste populære cloud-tjenester på markedet.

En anden unik feature er muligheden for at scanne sine dokumenter til Office-pakken. Med et enkelt klik kan man scanne sit dokument direkte til Excel, Word eller PowerPoint, så man kan redigere i det med det samme.

Det giver købere af Brothers nye printere en hidtil uset alsidighed, når virksomheder f.eks. vil tilbyde sine medarbejdere, leverandører og kunder at deles om dokumenter, fotos osv. via internet.

Endelig er de nye Brother laserprintere udstyret med Brother Solution Interface (BSI). Via det kan man integrere Brothers printere med skræddersyede softwareløsninger og dokument-systemer.

Priser og levering
De to nye familier af hurtige sort/hvid laserprintere står til salg hos Brothers mange forhandlere i Danmark.

Priserne for Brother 5000-modellerne ligger på mellem 1.399 og 3.199 kr. ekskl. moms (1.749 til 3.999 kr. inkl. moms.)

Brothers 6000-modeller går fra 3.199 til 7.599 kr. ekskl. moms (3.999 og 9.499 kr. inkl. moms).


Yderligere information
Nordic Marketing Manager Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk
eller Bomberg PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk
MFC-L6900DW