1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2016
  5. Brother vil erobre mellemstore kunder med ny serie af sort/hvid laserprintere

Brother vil erobre mellemstore kunder med ny serie af sort/hvid laserprintere

Fire nye printere og fem alt-i-én-maskiner byder på stor papirkapacitet og hastigheder op til 50 sider i minuttet. Driftsomkostningerne er i bund og sikkerheden i top på de nye Brother-printere, der kan købes til priser fra 3.200 kr. ekskl. moms.

Brother går en klasse op med sin nye familie af laserprintere, der er firmaets hidtil hurtigste og mest fleksible med hensyn til papirkapacitet.

Brother kendes ellers bedst for sine printere og alt-i-én-maskiner til mindre virksomheder og til privatbrug, hvor mærket hører til de mest populære på det danske marked.

Med den nye 6000-serie af sort/hvide laserprintere sigter Brother en etage højere – nemlig mod mellemstore og større professionelle kunder, der udskriver op til 10.000 sider om måneden.

Denne kundegruppe kigger typisk efter printernes hastighed, stor papirkapacitet, lave driftsomkostninger og i stigende grad også sikkerheden omkring udskrifter.

Hurtigste fra Brother
Brother gør aldrig noget halvt. Derfor er den nye printerfamilie til professionelle brugere ikke bare opgraderet med en hurtigere printermotor og puttet i et større kabinet.

6000-serien er nyudviklet fra ende til anden efter de krav og ønsker, som mellemstore printerbrugere typisk stiller.

De nye sort/hvide laserprintere er Brothers hidtil hurtigste. De er de mest driftssikre og holdbare. De er blandt markedets mest økonomiske og har en meget lav pris pr. udskrevet side. Og de har den største papirkapacitet og største fleksibilitet i udskrifterne, som nogen Brother-printer har kunnet levere.

Printerne og alt-i-én-maskinerne kan således udskrive enten 46 eller 50 sider i minuttet – og det første printede ark dukker op allerede efter godt syv sekunder.

Enkelte af de nye Brother-modeller i serien kan bruge tonere med kapacitet op til 20.000 sider. Sammen med et beskedent strømforbrug placerer det Brother-nyhederne blandt de printere på markedet, som har de laveste driftsomkostninger.

Teknologien i Brothers nye tunge laserprintere er helt up-to-date. Maskinerne er f.eks. forsynet med Near Field Communication (NFC), så man kan udskrive trådløst fra en smartphone ved blot at holde den tæt på printeren.

De nye Brother-printere fås i varianter til både kablede netværk og til trådløse net. De kan placeres centralt i en virksomhed eller ude i de enkelte afdelinger – alt efter behov.

Også til store papirforbrugere
De nye sort/hvide laserprintere er de første fra Brother, som kommer med en standard papirskuffe på 520 ark. Den maksimale kapacitet er 2.650 ark.

Printerne er samtidig designet, så de kan skræddersys til brugernes forskellige behov. Man kan frit udvide med ekstra papirskuffer, forskellige sorteringssystemer, mailbokse med sortering eller input med forskellige typer papir.

”Fleksibilitet er et krav hos professionelle brugere i den mellemstore klasse. Derfor kan vores nye laserprintere og alt-i-én-maskiner skaleres helt efter behov. De er desuden forsynet med en høj grad af sikkerhed: Konfidentielle informationer på udskrifter kan beskyttes, selvom mange mennesker bruger samme printer,” forklarer Nordic Marketing Manager Henning Elkjær fra Brother Nordic A/S.

De nye printere kan arbejde sammen med Brothers softwareløsninger, som PrintSmart Cost Control. Det giver f.eks. et fuldt overblik over organisationens printforbrug, så omkostninger kan vurderes og fordeles.

Desuden gør PrintSmart Secure Pro det muligt for IT-personale at forbedre sikkerheden gennem pullprint og sikker udskrift-funktion. Mobilt print og forbedret scannekapacitet øger samtidig værdien for alle SMB-kunder. Brothers PrintSmart Secure Pro giver adgang til, at både medarbejdere og gæster udefra kan bruge deres egen laptop, tablet eller smartphone til at udskrive fra. En vigtig detalje hos virksomheder, der tillader ”Bring Your Own Device” anvendelser.

Brothers sort/hvide lasernyheder kommer også med Brothers Solution Interface, der gør det muligt at skræddersy særlige printerløsninger til en virksomhed eller integrere Brothers maskiner med eksisterende systemer.

Kort om de enkelte maskiner
Brothers mindste nyhed er HL-L6300DW. Den sort/hvide laserprinter udskriver op til 46 sider i minuttet og passer til virksomheder med mellem 10 og 150 brugere. Der er 520 siders papirkapacitet som standard og mulighed for at udvide med enten tre skuffer a 250 ark eller to med 520 ark. Printeren har både USB, trådløst Wi-Fi og Gigabit netkort.

HL-L6300DWT har stort set samme specifikationer, men hele to papirskuffer a 520 ark i hver som standard.

Brother HL-L6400DW kan udskrive 50 sider i minuttet og passer både til virksomheder med 50 til 150 brugere eller større organisationer med over 150 brugere. Printeren kan bruge tonere til 20.000 ark. Papirkapaciteten er 520 sider som standard, men kan udvides til mere end det dobbelte.

HL-L6400DWT har stort set samme specifikationer, men hele to papirskuffer a 520 ark i hver som standard.

Brother DCP-L6600DW er en alt-i-én-printer, der kan både udskrive og fotokopiere i sort/hvid og scanne i farver. Hastigheden er 46 sider pr. minut og standard papirkapaciteten er på 520 ark. Betjeningen foregår via en stor 12,3 cm touchscreen. Der er en 80 siders automatisk dokumentføder og mulighed for at udvide antallet af papirskuffer. DCP-L6600DW vil typisk blive anvendt af virksomheder med mellem 10 og 150 brugere på printeren.

MFC-L6800DW har grundlæggende samme specifikationer som DCP-L6600DW, men rummer også telefax.
MFC-L6800DWT har stort set de samme specifikationer, men hele to papirskuffer a 520 ark i hver som standard.

Endelig er der Brother MFC-L6900DW, som er en alt-i-én-maskine med hastigheder på op til 50 siders print og 50 siders scan i minuttet. Desuden kan man anvende Brothers store tonere, der har indhold til 20.000 sider.

MFC-L6900DWT har stort set de samme specifikationer, men hele to papirskuffer a 520 ark i hver som standard.

Priser og levering
Brothers nye familie af hurtige sort/hvid laserprintere med stor papirkapacitet kommer til salg i Danmark fra marts. Priserne på de ni modeller er:
HL-L6300DW 3.199 kr. ekskl. moms (3.999 kr. inkl. moms).
HL-L6300DWT 3.999 kr. ekskl. moms (4.999 kr. inkl. moms).
HL-L6400DW 4.499 kr. ekskl. moms (5.624 kr. inkl. moms).
HL-L6400DWT 5.199 kr. ekskl. moms (6.499 kr. inkl. moms).
DCP-L6600DW 4.999 kr. ekskl. moms (6,249 kr. inkl. moms).
MFC-L6800DW 5.599 kr. ekskl. moms (6.999 kr. inkl. moms)
MFC-L6800DWT 6.399 kr. ekskl. moms (7.999 kr. inkl. moms)
MFC-L6900DW 6.799 kr. ekskl. moms (8.499 kr. inkl. moms)
MCF-L6900DWT 7.599 kr. ekskl. moms (9.499 kr. inkl. moms)
Brother sort hvid laserprinter