1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2016
  5. Alt for få virksomheder har styr på deres printforbrug

Alt for få virksomheder har styr på deres printforbrug

Brother indgår et nært samarbejde med danske EuroForm, der har over 10 millioner printere på kontrakt verden over. Brothers forhandlere i Danmark og resten af Norden kan nu tilbyde deres kunder EuroForms avancerede JetAdvice® løsninger til print management.

De fleste virksomheder – store som små – har et nogenlunde overblik over deres desktops, laptops og servere.

De overvåges af firmaernes it-medarbejdere eller håndteres i dag via skyen af eksterne service leverandører.

Men hvordan ser det ud med printerne?

Hvor mange virksomheder kan prale af, at de ved, hvor meget hver enkelt printer udskriver, hvor stor en del af udskrifterne der er i farver, hvor store udgifterne er til blæk og papir – og om printerne opfylder præcist det behov, virksomheden har det sted, hvor de er placeret.

Med andre ord, om printerne f.eks. er overdimensionerede og for dyre eller passer perfekt til forholdene.

For at hjælpe sine mange kunder med denne udfordring er Brother nu gået i alliance med EuroForm A/S, der er verdens største leverandør af software til ”print management.”

EuroForm har i dag over 10 millioner printere på kontrakt verden over til sine JetAdvice® løsninger. Firmaet er repræsenteret stort set over hele kloden.

Vigtigt for Brother
Brother vinder flere og flere større kunder i disse år. Derfor er det vigtigt ikke kun at have printere til en attraktiv pris og stærke specifikationer på programmet.

Man skal også kunne tilbyde løsninger, der integrerer printeren med virksomhedens øvrige it, administrative systemer og sikkerhedsbestemmelser.

Brother har en række egne løsninger til Managed Print Services (MPS), men ingen er så alsidige som JetAdvice® fra EuroForm.

”Vores egen MPS software kan kun arbejde med Brothers printere. EuroForms JetAdvice® fungerer med alle printermærker på markedet,” forklarer Henning Elkjær, der er Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) for Brother Nordic A/S

”Hvis vi gerne vil ind og kæmpe om større kunder med mange medarbejdere, vil vi næsten altid opleve, at virksomheden har printere af forskellige fabrikater. Via vores nye øgede samarbejde med EuroForm kan vi bedre hjælpe kunderne til en optimal løsning,” fortsætter Henning Elkjær.

Med JetAdvice® kan en Brother-forhandler via ”skyen” indsamle data om slutbrugerens printere – og ud fra disse informationer komme med anbefalinger til optimering af brugerens printerflåde.

Hvis virksomheden f.eks. udskriver meget på en lille printer, vil det måske kunne betale sig at købe en større eller erstatte en farveprinter med en laserprinter i sort/hvid. Det er jo ikke alle afdelinger, som har brug for udskrifter i mange farver.

Samtidig kan Brother-forhandleren via JetAdvice® blive adviseret om, at en printer hos kunden er ved at løbe tør for toner eller blæk. Så kan forhandleren nå at levere en ny forsyning, inden printeren løber tør.

Brother vil tilbyde EuroForms JetAdvice® til udvalgte forhandlere og partnere. I første omgang går EuroForm og Brother hånd i hånd i Danmark og Norden.

Verdens største
EuroForm har gjort det til sit speciale at hjælpe virksomheder med at optimere deres printerflåder og printerbrug.

Firmaet med base i Smørum ved København blev stiftet i 1993. Det er et selvstændigt softwarehus, der arbejder på tværs af printer-platforme.

EuroForm var blandt de allerførste til at levere løsninger med base i ”skyen”, hvilket giver helt nye muligheder for kunder med kontorer placeret geografisk langt fra hinanden.

Skyen har i høj grad været med til at give JetAdvice® den vækst, der nu gør det til verdens mest udbredte print management system til laserprintere og alt-i-én-printere.

”Typiske brugere af JetAdvice® er mellemstore og større virksomheder, der har mellem 10 og 10.000 printere i deres organisation. JetAdvice® fungerer også fint i mindre virksomheder, hvor Brother har en ekstra stærk markedsposition,” forklarer adm. direktør Kim Niebling fra EuroForm A/S.

JetAdvice® kan integreres med brugernes ERP- og CRM-systemer og ad den vej blive et naturligt element i finansafdelingens overvågning af IT og driftsudgifter. Samtidig kan JetAdvice® tilføre vigtige informationer til analyse af workflowet i en virksomhed.


Yderligere information
Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk
Eller
Adm. Direktør Kim Niebling, EuroForm A/S, telefon 2028 8338, email: kn@euroform.com
Brother MFC-J6800DW printer