1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2016
  5. Fem Brother produkter får international iF Design pris

Fem Brother produkter får international iF Design pris

For niende år i træk er Brother blandt de elektronikfabrikanter, som er blevet udvalgt af International Forum Design i Tyskland. Det sker i konkurrence med 5.290 andre kandidater fra 53 lande.

Det kan godt være, at printere og labelmaskiner virker som noget helt almindeligt dagligdags som de færreste tænker nærmere over. De skal bare fungere og være til rådighed, når der er brug for dem.

Inden de kommer så langt som til brugernes kontorer, er der dog tænkt mange tanker hos fabrikanten Brother.

Printere og labelmaskiner fra Brother er nemlig designet, så de ikke kun ser pæne ud. De er også driftssikre, miljørigtige, betjeningsvenlige, økonomiske og forberedt til genbrug. Dertil kommer en attraktiv pris og en god service.

Alle disse kriterier er med, når de kritiske dommere i den store International Forum Design konkurrence hvert år udvælger de produkter inden for mange forskellige kategorier, som de vurderer er markedets bedste.

Konkurrencen har sit centrum i Hannover i Tyskland, og i år skulle juryen bedømme 5.295 produkter fra 53 forskellige lande.

Fem af de udvalgte produkter stammer fra Brother, som dermed har indsamlet 55 iF Design Awards gennem årene.

Tre af de fem prisvindere fra Brother forhandles på det danske marked. Det er:

• Brother PT-D600 labelmaskine
• Brother PT-D210 labelmaskine
• Brother PT-D400/450 labelmaskine

Nordic Marketing Manager Henning Elkjær fra Brother Nordic A/S er glad for, at designdommerne i år havde et særligt godt øje for Brothers labelmaskiner.

”De fleste mennesker kender os nok fra de større printere, alt-i-én printere og scannere, der står på mange danske kontorer og i tusinder af danske hjem,” siger Henning Elkjær.

”At tre af vores labelmaskiner nu får en international iF Design pris understreger Brothers stærke position i dette nichemarked. Brother er blandt de allerstørste i labelprint – også i Danmark,” fortsætter han.

Det er i øvrigt niende år i træk, at Brother modtager en eller flere iF Design Awards for sine innovative produkter.

Første gang Brother vandt en iF Design pris, var helt tilbage i 1982. Dengang var det for en alfanumerisk skrivemaskine.

iF Design Awards har været uddelt siden 1953, og de anses i dag for at være blandt de mest prestigefyldte i verden.

Yderligere information
Nordic Marketing Manager Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk
eller
Bomberg PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk
iF Design Award 2016