1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2016
  5. Brothers scannere har fået Kofax godkendelse

Brothers scannere har fået Kofax godkendelse

Brother betragter certificeringen som et blåt stempel til at erobre nye kundegrupper hos større virksomheder med avancerede systemer til dokumenthåndtering.

Brothers nyeste serie af desktop-scannere har nu fået åbnet dørene til mange store virksomheder og organisationer, der bruger systemer til dokumenthåndtering og processtyring på basis af software fra Kofax.

Brothers familie af avancerede scannere består af modellerne ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N og ADS-3600W.

Alle fire er designet til at fungere i travle og effektive kontorer, der har brug for at scanne op til 50 ark eller 100 sider/min dobbeltsidet. Brother-scannerne kan håndtere op til 5.000 ark om dagen.

Samtidig sørger en speciel skuffe til 50 ark for, at Brother-scannerne kan håndtere meget forskellige forlæg mellem hinanden. Fra scanninger af fem meter lange papirer til kreditkort og små fotos.

Kofax åbner døre
Kofax er en af verdens største leverandører af software til dokumenthåndtering, proces-optimering og elektronisk datafangst.

Virksomheden fokuserer meget på, hvad de selv kalder for ”the business critical First Mile™ of information intensive customer interactions.”*

Også i Danmark findes flere konsulenthuse og softwarefirmaer, der har specialiseret sig i løsninger på basis af Kofax.

”Kofax-certificeringen understreger, at Brothers desktop-scannere hører til markedets bedste. De kan integreres i de fleste dokumentstyringsprocesser. Også de meget omfattende, som større og store virksomheder benytter,” forklarer Henning Elkjær, Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) for Brother Nordic A/S.

Den nye certificering viser bl.a, at Brothers scannere er fuldt kompatible med Kofax VirtualReScan®, Elite 5.1 og Kofax Express 3.1. software.

De sikrer en forbedret præcision i optisk karakter genkendelse (OCR) og forkorter dokumenthåndteringstiden.

Fire stærke scannere
Scannerne lever op til Brothers mangeårige, gode ry for at producere markedets mest stabile, betjeningsvenlige og driftssikre printere.

Alt efter model kan scannerne forbindes til trådløse netværk (Wi-Fi Direct), via USB eller over et GigE interface til hurtige kabelnetværk. Scannerne kan sågar fungere selvstændigt - helt uden pc.

De kan scanne direkte til en USB-nøgle, og det er muligt at låse deres touchscreens, hvis det er nødvendigt af sikkerhedsmæssige årsager. Den største model, ADS-3600W, har tilmed NFC (Near Field Communication) til trådløs identifikation af brugerne.

På alle fire scannere kan man oprette brugerprofiler, så man bagefter kun behøver at trykke på én knap for, at en scanning automatisk sendes til den rigtige modtager.

Priser og levering
Brothers professionelle desktop-scannere står klar til salg hos Brothers mange danske forhandlere.

ADS-2400N på 30 sider/min. (dobbeltsidet), med USB og GigE forbindelse til kabelbaserede netværk koster 2.499 kr. ekskl. moms (3.124 kr. inkl. moms).
ADS-2800W har samme hastighed, men også trådløst Wi-Fi og en stor låsbar touchscreen på 9,3 cm. Prisen er 3.399 kr. ekskl. moms (4.249 kr. inkl. moms).
ADS-3000N på 50 sider/min.t samt USB og GigE kabelnet er prissat til 4.999 kr. ekskl. moms (6.249 kr. inkl. moms).
ADS-3600W har samme høje scanner-hastighed plus trådløst Wi-Fi og en låsbar touchscreen på 9,3 cm. Her er prisen 5.599 kr. ekskl. moms (6.999 kr. inkl. moms).

*Det vil sige, at de lægger vægt på, at den første informationsintensive interaktion mellem kunde og organisation forløber let, hurtigt og fejlfrit.

Yderligere information
Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk
eller
Bomberg PR/Pure PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk
Brother skannerit & Kofax