1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2016
  5. Så let er det at designe labels på sin smartphone eller tablet

Så let er det at designe labels på sin smartphone eller tablet

Brother gør det billigere og mere elegant end nogensinde før at kombinere en professionel labelprinter med et trådløst netværk og en smart iPrint&Label app på mobilen eller tabletten. Både PT-P750WSP og QL-710WSP sælges enkeltvis til priser under 750 kroner* ekskl. moms og inklusiv fire ruller tape.

Moderne labelprintere er kommet i smartphone-alderen. De har indbygget trådløst netværk og kan betjenes via en brugervenlig app.

Markedets bedste eksempel er Brother, hvis gratis iPrint&Label app gør det så nemt som aldrig før at designe labels – og naturligvis udskrive dem på holdbare selvklæbende tapes, der fås i mange farver og bredder.

iPrint&Label er en videreudvikling af Brothers iPrint&Scan, som i perioder har været en af de mest downloadede kontor-apps i den danske del af Apples App Store.

Den gratis iPrint&Label fås til både iOS** (iPhone og iPad) og til Android**. I begge tilfælde kan man klare sig uden printerdrivere. Man skal blot åbne app’en, der så automatisk finder egnede labelprintere i det trådløse netværk.

Gratis app med mange kreative muligheder
Man kan enten bare skrive løs og trykke print, hvorefter ens tekster vil blive udskrevet et øjeblik senere på en Brother labelprinter i netværket.

Eller man kan bruge en af app’ens mange skabeloner til hurtig fremstilling af f.eks. adresse-labels, labels til ringbind, navneskilte eller asset management.

Der ligger også grafiske labels til skilte i app’en. Man kan vælge dem fra kategorier som fødselsdagsbannere, bygge/anlæg, begivenheder eller forsendelse.

Selvfølgelig kan iPrint&Label også integreres med smartphonens og tablettens øvrige apps og features. Således kan man tage fotos, beskære dem og lægge dem på labels, der så udskrives trådløst på tape.

Oplagte labelprintere til iPrint&Label app’en
Tre af Brothers labelprintere har netop vundet en af de eftertragtede internationale iF Design Awards 2016, der uddeles til markedets bedste produkter i en række forskellige kategorier.

Samme gennemførte design, miljørigtige konstruktion og brugervenlighed kendetegner Brothers PT-P750WSP og QL-710WSP.

Frem til den 31. marts 2016 kører Brother et særtilbud på de to alsidige Brother labelprintere til en pris pr. stk. på 749 kroner ekskl. moms. Med i prisen følger fire styk taperuller.

Brothers PT-P750WSP anvender langtidsholdbare TZe tapes, der tåler både sollys, kemikalier, slid og ekstreme temperaturer.

PT-P750WSP kræver ingen installation af software, før den kører. Værdien af de fire medfølgende tapes er 618 kroner ekskl. moms.

Brother QL-710WSP har mulighed for at tilføje f.eks. logo og stregkoder. Den kan udskrive på udstansede labels eller uendelige baner, på papir- eller plastiklabels.

QL-710WSP er derfor særlig velegnet til at printe adresselabels, fragtlabels og til arkivering. Værdien af de fire medfølgende DK tapes er 385 kroner ekskl. moms.

Både Brother PT-P750WSP og QL-710WSP har trådløst netværk og USB-tilslutning. De kan udskrive fra Windows eller Mac – eller naturligvis fra den gratis iPrint&Label app.

*Kampagnepris, der gælder frem til den 31. marts 2016. Prisen inkl. moms er 936,25 kroner.
** iPrint&Label kan downloades gratis til iOS her https://itunes.apple.com/dk/app/brother-iprint-label/id523047493?mt=8 og til Android her https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brother.ptouch.iprintandlabel&hl=da
PT-P750W labelprinter og smartphone