1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2016
  5. Brother har succes med billig løsning til online-møder

Brother har succes med billig løsning til online-møder

Flere tusinde virksomheder verden over bruger nu Brothers OmniJoin. Både små, mellemstore og store virksomheder. OmniJoin er nemt og sikkert at bruge og leverer video og lyd i høj kvalitet. Man behøver ikke engang at have en konto for at deltage - blot en internetforbindelse, en pc, tablet eller smartphone. Dertil kommer, at Brother OmniJoin er et meget billigt konferencesystem.

De fleste kender Brother fra printere, alt-i-én kontormaskiner og labelprintere. Nogle også fra symaskiner til både private og til tekstilindustrien.

Til gengæld er der ikke så mange, som er klar over, at Brother også sælger et af verdens mest populære systemer til video- og webkonferencer.

Brothers OmniJoin-løsninger er stille og roligt blevet en gedigen salgssucces i en række lande verden over. Primært fordi OmniJoin er brugervenligt, meget sikkert og leverer høj kvalitet i lyd og billeder til en meget lav pris.

OmniJoin fås også i Danmark og i resten af Norden, hvor adskillige virksomheder og organisationer har taget Brothers smarte system til onlinemøder til sig.

Brother-systemet er så skalérbart, at det med fordel kan bruges af både små brugere og større organisationer med kontorer og afdelinger i flere lande.

OmniJoin er både nemt og sikkert
Onlinemøder er blevet hverdag for de fleste virksomheder og organisationer. Især, hvis de har afdelinger og medarbejdere placeret forskellige steder. I nabobyen eller for den sags skyld på den anden side af jorden.

Onlinemøderne kan forbedre samarbejdet, skabe en bedre kommunikation mellem medarbejdere og øge produktiviteten på tværs af teams og geografisk placering. Dertil kommer, at man kan spare mange penge på rejsekontoen, hvis man i stedet kan holde sit møde på pc, laptop, tablet og smartphone, hvor man er.

Brothers OmniJoin-system fungerer på alle de nævnte platforme, og brugerne behøver ikke at have en konto for at deltage. En webforbindelse er nok.

Denne store fleksibilitet går dog ikke ud over sikkerheden, der kan være meget vigtig i forbindelse med onlinemøder. Her deler deltagerne ofte hemmelige dokumenter, følsomme data og konfidentielle informationer om kunder, leverandører, personale osv.

OmniJoin benytter et system placeret i skyen på internettet, hvor al kommunikation er krypteret fra bruger til bruger. Man kan tilmed vælge mellem Public Cloud- og en Private Cloud-løsning, hvor sidstnævnte giver mulighed for at skræddersy sit eget, meget sikre konferencesystem.

Fungerer på alt fra smartphones til pc’er
Brother OmniJoin er browser-baseret og nemt at betjene. Værten vælger de funktioner, hver enkelt deltager skal have adgang til – og så kan online mødet begynde efter få sekunders forberedelse.

Deltagerne kan f.eks. dele skærmbilleder, applikationer, dokumenter og adgang til medier via OmniJoin, uanset hvor de måtte befinde sig geografisk. Desuden har de adgang til at skrive noter, optage mødet, lagre informationer i skyen, fjernstyre en computer eller bruge en fælles whiteboardfunktion.

Kvaliteten af lyd og billeder er meget høj. Er der knas på transmissionen, er det næppe OmniJoins skyld. Alt efter hvilken version af systemet man vælger, kan billedkvaliteten enten være HD i 720 punkters opløsning eller Full HD med 1.080 punkter.

OmniJoin giver tilmed mulighed for, at man kan holde sine onlinemøder med en smartphone eller tablet som vært. Brother har en passende app til iPhone eller Android, hvor op til fire deltagere kan dele og præsentere filer, se hinandens skærme eller chatte med hinanden.

OmniJoin er billig for alle typer brugere
Brothers udvalg af OmniJoin-løsninger er lige så bredt og fleksibelt, som mødesystemet er i sig selv.

Der er adgang til tre pakker, der dækker alt fra OmniJoin Lite med maksimalt otte deltagere, over OmniJoin til OmniJoin Pro med op til 50 deltagere. Hvis man har behov for en skræddersyet løsning, så er det også muligt med OmniJoin Enterprise, hvor antallet af medvirkende sagtens kan være 100 eller flere.

I alle tilfælde er prisen særdeles konkurrencedygtig. Man kan købe OmniJoin for en måned eller som et abonnement på et år.

Priser og levering
OmniJoin-løsninger kan enten købes hos udvalgte Brother forhandlere over hele landet eller bestilles direkte fra Brothers hjemmeside.

En af OmniJoin-versionerne kan også købes som et fysisk produkt: en dvd-boks med en produktnøgle, som aktiveres via en Brother hjemmeside.

Pakken, der dækker 30 deltagere, koster 2.799 kroner ekskl. moms (3.499 kr. inkl. moms).

Yderligere information
Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk
eller
Bomberg PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk

OmniJoin videoer
Brother har tre videoer, der viser OmniJoin i funktion.

Her er det hos Kongsberg Maritime i Norge: https://www.youtube.com/watch?v=TgqH2FmrMtg&index=5&list=PLfxNtWob8lwdJt5DDyE1TYKiKW9Ea22Nr

eller hos Tinius Olsen i Norge: https://www.youtube.com/watch?v=3jOjYaGOaOo&index=6&list=PLfxNtWob8lwdJt5DDyE1TYKiKW9Ea22Nr

eller en produktvideo fra Japan: https://www.youtube.com/watch?v=OHt52mKT92I&list=PLfxNtWob8lwdJt5DDyE1TYKiKW9Ea22Nr&index=3OmniJoin Brother webkonference