1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2016
  5. Meget mere handy kan printere næppe blive

Meget mere handy kan printere næppe blive

Brother er klar med en helt ny familie af mobile printere. De fem nye PocketJet PJ-700-modeller er oplagte for alle, som har brug for udskrifter, mens de er på farten. Ligegyldigt om dokumenterne kommer fra en bærbar pc, en smartphone eller en tablet. Priserne begynder ved 3.499 kroner ekskl. moms.

Begrebet printing-on-the-go får en helt ny dimension – og en meget praktisk vinkel – når man ser Brothers nye serie af mobile A4-printere.

De fem nye PocketJet 7-modeller er nemme at bære rundt på, og de er forsynet med et solidt batteri, der kan oplades. Der kan udskrives op til 600 sider i A4-format, før batteriet skal have ny energi.

Brother anvender en særlig Direct Thermo-printteknologi i sine PocketJets. Den giver skarpe udskrifter i sort/hvid, og man behøver ikke tænke på ekstra blækpatroner og lignende. Både enkeltark og papirruller kan anvendes.

PocketJet 7-familien dækker hele spektret fra printere med USB-kabel til modeller med Bluetooth, Wi-Fi, Apple AirPrint eller den nye Mopria-standard.

Ny frihed til at printe
”De nye PocketJets gør for printere, hvad smartphones og tablets har gjort for computere og telefoner. De løsner enhederne fra deres ledninger og kabler”, forklarer Nordic Marketing Manager Henning Elkjær fra Brother Nordic A/S.

Brother kalder det også for Freedom Architecture for printere: evnen til at kunne udskrive ligegyldigt hvor, hvornår og fra hvilken enhed det måtte være – med Windows, Android eller Apples iOS.

De nye PocketJets virker i samme øjeblik, de bliver taget ud af kassen. Glem alt om stikkontakter, blækpatroner eller snavsede tonere.

Mange anvendelser
Brother nævner servicefolk, sælgere, reparatører, transportfirmaer og konsulenter, der arbejder i marken, som typiske brugere af PocketJet-printere. De kan f.eks. have brug for at udskrive kontrakter, dokumentation, online information og kvitteringer her og nu.

PocketJet 7-printerne vil også være oplagte til ambulancer, sikkerhedsfolk, brandvæsen og lignende. De kan have behov for at downloade og printe skemaer og anden information i det fulde A4-format.

Politiet i flere lande, som f.eks. Litauen, har Brothers PocketJets med i deres patruljevogne og civile biler, hvor de bruges til at udskrive bøder til trafikanter. De får straffen med det samme og skal ikke vente i ugevis, før bøden kommer med posten.

Brother udelukker dog ikke, at PocketJet 7 også kunne være interessant for private brugere, som har behov for at printe, når de er på farten. Kun fantasien, og at de handy Brother-nyheder udelukkende udskriver i sort/hvid, kan sætte grænserne.

Fem modeller at vælge imellem
Den nye PocketJet 7-familie fra Brother har fem medlemmer, der alle kommer i samme elegante design og handy format på 255 x 55 x 30 mm. Vægten er ca. 610 gram med batteri.

Alle fem har et opladeligt Li-ion-batteri, og alle kan udskrive op til 8 sider pr. minut.

Forskellene mellem de enkelte modeller ligger i features og udstyr – og om deres udskrifter kommer i 200 eller 300 dpi opløsning.

Brother PJ-722 og PJ-723 printerne har kun USB-stik, mens PJ-762 og PJ-763 har både USB og Bluetooth.

Topmodellen PJ-773 har USB og trådløst Wi-Fi, så den kan arbejde med både Apple AirPrint, Brothers gratis iPrint&Scan-app til iOS og Android samt den nye trådløse Mopria-standard, som ses på flere og flere moderne smartphones.

Det særlige ved Brother PJ-773 er, at printeren etablerer sit helt eget Wi-Fi-netværk. Det betyder, at mobile enheder kan koble sig direkte på printeren, uden at der skal være en router imellem.

Masser af ekstraudstyr
Brother kan naturligvis levere forskellige former for ekstraudstyr, som gør livet lettere med en printer på farten.

Det gælder f.eks. et Workforce Kit med en meget solid specialæske at opbevare sin PocketJet i. Beholderen klarer de internationale IP54-krav og kan bl.a. tåle at falde på beton fra en højde på 1,2 meter uden at gå i stykker.

Samme specialbeholder rummer også en anti-krølle-mekanisme, som holder udskrevne ark helt flade og pæne.

Priser og levering
Brothers nye PocketJet 7-serie står på hylderne hos Brothers mange forhandlere fra januar 2016. Priserne for de enkelte modeller er:

PJ-722 med USB og 200 dpi, 3.499 kr. ekskl. moms (4.374 kr. inkl. moms)
PJ-723 med USB og 300 dpi, 3.999 kr. ekskl. moms (4.999 kr. inkl. moms)
PJ-762 med USB og Bluetooth, 200 dpi, 3.999 kr. ekskl. moms (4.999 kr. inkl. moms)
PJ-763 med USB og Bluetooth, 300 dpi, 4.599 kr. ekskl. moms (5.749 kr. inkl. moms)
PJ-773 med USB og Wi-Fi, 300 dpi, 4.999 kr. ekskl. moms (6.249 kr. inkl. moms)

Yderligere information
Nordic Marketing Manager Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk
eller
Bomberg PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk
PJ-700 serie