1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2016
  5. Ny labelprinter kommer med sit eget tastatur

Ny labelprinter kommer med sit eget tastatur

Brothers PT-D800W udskriver labels tre gange hurtigere end normalt og gør arbejdet med at producere labels langt mere effektivt i kontorer og hos håndværkere. Den nye Brother PT-D800W koster 2.999 kroner ekskl. moms.

 

Håndtering og udskrivning af labels er pludselig blevet meget hurtigere og mere elegant. Brother har nemlig lanceret sin nye PT-D800W labelprinter, og den sætter helt nye standarder for labelarbejde på kontoret, fabrikken, på værkstedet eller i bilen hos en travl håndværker.

Som den første labelprinter på markedet kommer Brother PT-D800W nemlig med et tastatur i fuld størrelse. På den måde kan man udskrive sine labels og ID-mærkater mere komfortabelt end på almindelige labelprintere.

Tastaturet sidder normalt i toppen af PT-D800W, men kan tages af og anbringes på bordet foran maskinen, når man skal udskrive sine labels. Tastaturet indeholder samtidig et baggrundsbelyst LCD-display, hvor man kan tjekke sit design, inden de nye labels bliver skrevet ud.

LCD-displayet kan også vise de symboler, logoer og billeder, som man gerne vil have trykt på sine labels. De kan hentes i labelprinterens egen hukommelse, fra computeren via USB-kabel eller trådløst Wi-Fi, eller fra en app på mobile enheder såsom smartphones og tablets.

 

Hurtigt og bredt

PT-D800W er en af Brothers hidtil hurtigste P-touch labelprintere og kan klare hastigheder på op til 60 mm pr. sekund. Samtidig kan den arbejde på helt op til 36 mm brede labels. De printede motiver og tekster kan printes næsten til kant, dvs. op til 32 mm. Som noget helt nyt kan man udskrive inverteret, dvs. omvendt, således at print og baggrund bytter farve og teksten f.eks. bliver hvid på sort baggrund i stedet for sort på hvid.

 

Til fast og mobil placering

Brother PT-D800W er en meget fleksibel labelprinter, der både kan placeres fast på et bord eller en hylde på kontoret – og tages med i marken hos en håndværker eller montør.

Nyheden indeholder sin egen digitale hukommelse, hvor man f.eks. kan lagre skabeloner og design, som man får brug for, når man er undervejs ude hos en kunde, på et byggeri osv.

Som altid hos Brother er konstruktionen solid og driftssikker. Labelprinteren kan enten forbindes til en stikkontakt eller køre på batteri. (Li-ion-batteri købes separat).

PT-D800W er handy og vejer ikke særlig meget. Man bærer labelprinteren ved hjælp af et indbygget håndtag.

 

Arbejder med gode apps

Brother kan tilbyde flere gratis apps, så man kan betjene PT-D800W via smartphone eller tablet.

De indeholder hundreder af symboler, der bruges i mange forskellige brancher og industrier. Printeren kan sørge for at printe tidspunkt og dato på labelen eller udskrive dem i nummereret rækkefølge, hvis det er en fordel eller et krav.

En af Brothers gratis apps er Mobile Cable Label Tool, som er udviklet specielt til brugere, der arbejder inden for el, data og tele. App’en benytter en online service i skyen, hvor der ligger masser af opdaterede skabeloner og elektriske symboler.

En anden app er iPrint&Label-app, som alle kan bruge til at designe og printe labels fra en iPhone/iPad eller en Android-enhed.

Endelig kan man selvfølgelig designe sine helt egne labels på en pc eller Mac.

 

Tape til alle formål

Brothers standard-tape er de laminerede P-touch TZe-typer. Her placeres tekst, symboler og logo mellem to beskyttende lag PET (polyesterfilm). Resultatet er en næsten uopslidelig label, der kan modstå slid, væsker, ekstreme temperaturer, kemikalier og sollys.

Brother har også forskellige special-tape som f.eks. krympeflextape, ekstra stærkt klæbende tape, fleksibel tape, sikkerhedstape og neon-tape. Desuden fås tape, som nemt foldes omkring f.eks. el- og datakabler.

 

Priser og levering

Brother P-touch PT-D800W står klar hos Brothers mange forhandlere landet over.

Prisen er 2.999 kr. ekskl. moms eller 3.749 kr. inkl. moms. Brother yder tre års garanti på maskinen.*

 

Yderligere information

Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk

 

*Betingelsen for at opnå den udvidede garanti er, at maskinen bliver registreret under produktregistrering på vores hjemmeside senest 60 dage fra købsdato.

PT-D800W labelprinter