1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2017
  5. Brother inkjetprintere får gode anmeldelser og anbefalinger efter test

Brother inkjetprintere får gode anmeldelser og anbefalinger efter test

 

Branchebladene Alt om DATA og Datatid har testet tre Brother inkjetprintere op mod med konkurrerende printere, og det har kastet nogle fine anmeldelser af sig.

Alt om DATA har testet to Brother inkjetprintere, som er blevet kåret som henholdsvis testvinder og bedste køb.

Brother MFC-J6930DW blev testet sammen med to tilsvarende konkurrerende printere til brug i mindre arbejdsgrupper, og blev i den forbindelse kåret som testvinder. Alt om DATA lagde især mærke til egenskaber som fleksibilitet, høj printkvalitet og printhastighed samt features. MFC-J6930DW fik 4,5 stjerner ud af 5.

Alt om DATA siger:

”A3-printer hvilket i sig selv giver ekstra muligheder. Ellers et meget godt kompromis mellem kapacitet, brugervenlighed, tilbudte muligheder kombineret med en ikke ubetydelig hastighed. Pris per tekstside er samtidig rimelige 13 øre.”

Brother DCP-J785DW, som retter sig mod hjemmet og det lille kontor, blev ligeledes testet sammen med tre konkurrerende printere og blev kåret som testens ”Bedste køb”. Her var det printerens kompakte design, høje printkvalitet – især ved print af illustrationer – og lave driftsomkostninger, der vakte begejstring. DCP-J785DW fik 4 stjerner ud af 5.

Alt om DATA siger:

”Hvis du søger en alt-i-en-printer med en virkelig god printøkonomi og en god printkvalitet så kig ikke længere.”

Datatid har testet Brother MFC-J5330DW mod en enkelt konkurrerende model, og giver den deres anbefalinger.

Under testen har de især hæftet sig ved printhastigheden og ikke mindst hvor hurtigt printerne går i gang. Her har MFC-J5330DW en klar fordel i forhold til konkurrenten.

Datatid siger:

"Kigger man på tallene, der passer glimrende overens med vores erfaringer, er der ingen tvivl om, at Brother-printeren er dueltestens hurtigste, og printeren går i gang langt hurtigere end konkurrenten."

Printøkonomien er også en væsentlig faktor, hvor Brother fører på point. Datatid konkluderer afslutningsvis at MFC-J5330DW er lidt billigere i indkøb end konkurrentens maskine.

 

Kilde: Alt om DATA nr. 8/2017 og Datatid nr. 5/2017.

Alt om DATA print