1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2017
  5. Pynt op til påske med Brother Creative Center

Pynt op til påske med Brother Creative Center

Nu da vinteren har sluppet sit tag og dagene bliver lysere og længere, er det tid at invitere foråret indenfor og fejre påske!

Påsken forbinder vi især med påskeharer, påskeæg og gækkebreve. Gækkebrevet er en tradition, der går helt tilbage til 1600-tallet. Man skal gætte, hvem afsenderen af gækkebrevet er, og kan man ikke det, skal man give vedkommende et påskeæg. Gækkebreve, som vi kender dem, er kreative papirklip med små vers på, men hvis man ikke er fiks på fingrene, så kan man i stedet drive gæk med folk ved at sende en hilsen på et smukt påskekort.

Til enhver dansk højtid hører jo også god mad og drikke, og i påskedagene samles vi ofte om et veldækket bord.  Ekstra hyggeligt bliver det, når bordet er pyntet til lejligheden med bordkort, servietholdere og fine dekorationer. Find sød og dekorativ påskepynt til påskebordet i Brother Creative Center. Der er både en party pakke og forskellige papirfigurer.

Når børnene er færdige med at spise, og går fra bordet, kan de voksne måske få lidt ekstra fred og ro ved at sætte dem i gang med at male. I Brother Creative Center kan du finde flere sjove malebogssider med påskemotiver.


Alle påskeskabelonerne på Brother Creative Center er klar til at hente og printe – og de er ganske gratis.

Påske Creative Center