Tilføjet til kurv
  1. Hjem
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2017
  5. Brother Solutions Interface - BSI

Brother Solutions Interface - BSI

 

Tænk, hvilket potentiale der er i at skabe nye muligheder for scannere, printere eller alt-i-én printere hos dine kunder, så de kan forøge værdien og effekten af deres enheder. Brother Solutions Interface (BSI) tilbyder udviklere præcis denne mulighed i form af et værktøj til at skabe skræddersyede løsninger tilpasset slutbrugernes egne behov. Uanset om du er en tredjepartsudvikler eller partner, åbner BSI op for en verden af muligheder for Brother-enheder.

 

BSI - bredere anvendelsesområde

BSI er en teknologi med åbent interface, som gør det muligt for serverbaserede applikationer at få Brother-enheder til at udføre tilpassede handlinger. Disse applikationer styres på enheden, som så kommunikerer med serveren for at aktivere bestemte funktioner.

Hovedforskellen mellem funktionerne i firmwaren til Brother-enheder og de, som er aktiveret af BSI, er et bredere anvendelsesområde. For eksempel er Web Connect en mulighed, udviklet af Brother på en enheds firmvare, som gør det muligt at scanne til valgte cloud-tjenester understøttet af Brother, inklusive Google Drive™ eller OneDrive® for Business. I modsætning til dette, giver BSI udviklere muligheden for at bygge lignede løsninger for andre tjenester, som ikke understøttes af Brother, for eksempel regnskabsprogrammer eller ikke-støttede dokumentstyringssystemer.

 

Nemt at bruge

En af de vigtigste fordele med BSI er brugervenlighed, specielt sammenlignet med konkurrerende leverandører. For eksempel kan BSI-applikationer reagere dynamisk på forskellige skærmstørrelser, hvilket betyder, at der ikke kræves yderligere kodning.

Desuden understøttes en bred vifte af Brother-enheder - fra scannere, sort/hvid og farvelaserprintere til inkjetprintere - og BSI giver garanteret kompatibilitet for ældre og yngre enheder. Vi udvikler nye funktioner for BSI hele tiden, men det er tre nye muligheder, der er kommet til i løbet af det sidste år, som vi håber vil inspirere til nogle spændende applikationer.

 

BSI – tre nye muligheder

  • Scan til din egen cloud-tjeneste - udviklere kan bruge BSI til at skabe løsninger som scanner og sender dokumenter direkte til en cloud-tjeneste uden behov for VPN.
  • Print fra dine egne cloud-tjenester - udviklere kan bruge BSI til at skabe løsninger, der printer dokumenter direkte til en bestemt cloud-tjeneste uden VPN, inkl. regnskab, dokumenthåndtering og skemaer.
  • Brug af stregkodescanner fra tredjepart - udviklere kan nu udvikle applikationer, som med tilkoblet stregkodescanner kan lave avancerede workflow-løsninger, der anvender stregkodedata til autorisation, kontrol eller metadata.

Kom i gang med BSI

Hvis du vil vide mere, kan du besøge BSI-delen af vores European Developer Centre (engelsk side), hvor du kan få adgang til yderligere information.

For mere information

Kontakt Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, tlf. 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk eller Bomberg PR/Pure PR, tlf. 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk