1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2017
  5. Den Internationale Print Dag 2017 hylder ‘printoplevelsen’

Den Internationale Print Dag 2017 hylder ‘printoplevelsen’

Brothers brugere får en holistisk ”printoplevelse”, når vi kombinerer fleksibilitet, kompatibilitet og brugervenlighed med den seneste teknologi - til en fornuftig pris.

Derfor er vi glade for at kunne fejre den Internationale Print Dag onsdag den 18. oktober og deltage i den verdensomspændende dialog omkring dette års tema: ”printoplevelsen”.

Høj printhastighed og skarp printopløsning, som kendetegner vores printkvalitet, samt forskellige løsningskombinationer på vores seneste farvelaser-, sort-hvid laser- og farveinkjetserier bidrager til en positiv printoplevelse.

  • Mobilteknologi – for at imødekomme det stigende antal medarbejdere, der bruger flere enheder, kan man hurtigt og effektivt printe til eller scanne fra mobil og cloud-løsninger. Vores maskiner er kompatible med Brother’s iPrint&Scan, Apple AirPrint og Google Cloud apps.
  • Near Field Communication (NFC) – med sikkert print, der er i fokus hos virksomhederne. NFC, som findes på vores flagskibs-modeller, understøtter “pull print”. Du indtaster en PIN-kode eller stryger et ID-kort hen over printeren for at frigive et printjob, hvilket er ideelt til print af fortrolige dokumenter.
  • Web Connect teknologi – eliminerer behovet for at tilslutte til en pc. Vores teknologi betyder, at brugere kan scanne til og printe fra populære cloud-services som fx Google Drive, Dropbox og OneDrive. Fordelen er hurtig og nem deling samt lagring af filer.
  • Store tonere og blækpatroner – store, ekstra store og XXL-tonere og blækpatroner kan fås til vores inkjet- og laserprinterserier. Store tonere og blækpatroner minimerer nedetiden, der følger med udskiftning af forbrugsstoffer, samtidig med at de leverer kosteffektive print. Og kvaliteten af printet er altid i top. Vores seneste Business Smart inkjetserie blev vores første business-serie, der bruger pigmenteret blæk, som giver klarere farver, farvemættede sorte nuancer og skarpere tekst.
  • Ekstra papirskuffer – flagskibsmodellerne i vores seneste farvelaserserier giver mulighed for ekstra papirskuffer. Dette gør din printer i stand til at vokse sammen med din forretning og eliminerer udgiften ved at opgradere til en større model, når arbejdsmængden øges. Udvidelige papirskuffer på vores farveinkjet-serie giver desuden mulighed for at printe i både A4 og A3.

Med et solidt udgangspunkt i forskning og udvikling er alle vores serier designet med kunden i centrum og med en positiv printoplevelse som det ultimative mål.

HL-8250N