Tilføjet til kurv
  1. Hjem
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2017
  5. Brother skaber innovation helt i tråd med Tingenes internet

Brother skaber innovation helt i tråd med Tingenes internet

Dagens teknologi udvikler sig i et raskt tempo. Tv'et er blevet tyndere, telefonerne er blevet klogere og wi-fi er blevet standard. 

Tingenes internet er et koncept, der gradvist bliver introduceret i forretningsverdenen. I fremtiden er det sandsynligt, at alt elektronisk udstyr, vi bruger, vil kommunikere og interagere med andre enheder.

Vi er på vej mod en teknologi, der føles selvfølgelig, og vi begynder så småt at forstå omfanget af de muligheder, som fremtiden har at tilbyde. 

Meget af Brothers teknologi er i tråd med definitionen på Tingenes internet (IOT), som er et netværk af elektroniske enheder, der gør dem i stand til  at tale sammen og udveksle data. Eller sagt på en anden måde: Alt elektronik kan forbindes.

MPS og Brother Web Connect
Enheder, der er integreret med Brother Managed Print Services (MPS), kontrollerer selv, hvor meget blæk eller toner der er til rådighed, om maskinen har brug for service, eller om det er på tide at bestille nye forbrugsstoffer. Alt er automatiseret, og du sparer værdifuld tid.

Enheder med Brother Web Connect kan interagere direkte med cloud-services for automatisk at gemme eller udskrive dokumenter direkte fra enhedens kontrolpanel.

Udenfor arbejdspladsen
Når vi ser på fremtiden for smarte enheder, ser vi naturligvis også på livet uden for arbejdspladsen. I hjemmet er der allerede en række trådløse enheder, som styrer boligens forskellige funktioner, eksempelvis belysning og opvarmning. Disse enheder er kloge nok til at lære at reagere på menneskelig adfærd. For eksempel at justere temperaturen ned i løbet af dagen, når der ikke er nogen hjemme, for at begrænse energiforbruget.

Fremtidens arbejdsplads
Teknologien udvikler sig konstant for at tilpasse sig den moderne måde at arbejde på, og i forhold til fremtidens kontor er det kun vores fantasi, der sætter grænserne.  Hos Brother vil vi fortsætte med at tænke stort, skabe innovation inden for print og scan og tilpasse den til den udvikling, som Tingenes internet bringer med sig.