Tilføjet til kurv
 1. Hjem
 2. Om Brother
 3. Nyheder
 4. 2017
 5. Forbedret app gør en forskel for kunderne

Forbedret app gør en forskel for kunderne

Det er blevet lettere for kunderne at designe labels, da Brother har frigivet en ny version af sin populære iPrint&Label-app, der imødekommer den øgede anvendelse af smartphones og tablets på arbejdspladsen.

Den gratis app, som er tilgængelig i Europa, er kommet i en version 5.0* - med en serie af opdateringer.

Labels kan nu designes på computeren ved hjælp af P-touch Editor labeldesign-software og e-mailes til smartphone eller tablet til print, til arkivering eller til redigering på appen. Denne mulighed understøtter udbredelsen af den fleksible arbejdsplads med ansatte, der arbejder på en kombination af computere, smartphones og tablets.

Funktioner i den nye iPrint&Label-app, version 5.0 inkluderer:

 • Mulighed for at tilføje bokse, linjer og flytte objekter ved hjælp af funktionerne drag & drop, størrelsesjustering og rotation, som tidligere kun var tilgængelige på en computer.
 • Hundredvis af symboler og clip-art.
 • Mulighed for at tilføje billeder, fotos og logoer til din label.
 • Tilføjelse af stregkoder til labels, inkl. den populære QR-kode og 2D stregkoden.
 • Tilføjelse af dato/tid, hvilket automatisk opdateres til at vise, hvornår labelen blev printet. Mulighed for at beregne et fremtidigt dato/tidspunkt, som er ideel til at designe labels, der angiver tidspunkter i fremtiden såsom “bedst før” eller “sidste salgsdato”.
 • Forbedret og moderne udseende brugerinterface, der gør processen mere effektiv for brugerne, da deres skabeloner kan findes frem blot ved et enkelt klik, hvis den foregående label skal genprintes.
 • Mulighed for at overføre navn, telefonnummer og adresse fra din enhed til en label.

Nu kan man også printe i sort og rødt, da appen giver brugeren mulighed for at designe og printe to-farvede labels fra Brothers enestående labelprintere QL-810W og QL-820NWB.

Appen er også kompatibel med PT-P900W og PT-P950NW som leverer avancerede labelløsninger til kontor, detailhandlen, catering, sundhedssektoren og ejendomsadministrationen.

Andre kompatible modeller er labelprinterne til kontor: QL-710W, QL-720NW og PT-P750W; labelprinteren til det private hjem - PT-300BT “CUBE”, som tilsluttes via Bluetooth; og PT-E550W, der er specielt udviklet til elektrikere.

“Version 5.0 giver brugerne mulighed for at få mere kontrol over designet, så de kan skabe labels, der har større effekt,” udtaler Henning Elkjær, Nordic Markering Director & Sales Director for Brother Nordic A/S.

Du kan downloade Brothers iPrint&Label-app her:


iTunes: https://itunes.apple.com/us/app/brother-iprint-label/id523047493?mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brother.ptouch.iprintandlabel

 

* Brothers iPrint&Label version 5.0 forudsætter iOS 9 eller over, eller Android version 4.4 eller over