1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2017
  5. Prisvindende teknologi gør livet lettere for små og mellemstore virksomheder i den digitale verden

Prisvindende teknologi gør livet lettere for små og mellemstore virksomheder i den digitale verden

Web Connect blev introduceret til at optimere brugen af cloudmulighederne for kunder ved at skabe en måde, hvorpå de kunne printe direkte fra og scanne til en række cloud-tjenester.

Funktionen findes både på Brother inkjet- og laserserier såvel som på en række af vores scannere. Den har gjort disse Brother-enheder i stand til at slutte sig til internettet direkte, så der er direkte adgang til webtjenester såsom: OneDrive, One Drive for Business, Box, Dropbox, Evernote, Google Drive og OneNote.

I 2014 modtog Brothers Web Connect teknologi en prestigefyldt Pick Award, printindustriens ‘Oscar’: Det hæderkronede Buyers Lab udvalgte funktionen til at blive anerkendt og hyldet for en "enestående præstation" indenfor innovations-kategorien.

På relativt kort tid er denne prisvindende funktion blevet "selvfølgelig" teknologi i Brothers alt-i-én printere. Så længe enheden har netværksforbindelse og en farve-interface er Web Connect der til at gøre livet lettere for små og mellemstore virksomheder.

Web Connect leverer den perfekte teknologi til digitalisering af professionelle dokumenter såsom fakturaer, kontoudskrifter og vigtig korrespondance, så der anvendes så lidt papir som muligt.

Web Connect kan desuden skabe søgbare PDFer og redigérbare kontordokumenter, hvilket betyder, at brugeren kan søge på indhold, og ikke bare filnavne, takket være OCR-teknologien (Optical Character Recognition).

Det er ikke kun tekst fra fakturaer eller breve, der kan digitaliseres og konverteres til søgbare dokumenter. Brochurer og manualer med grafik kan også digitaliseres, uden at det går ud over udseendet.

Web Connect teknologien er, som forventet, indbygget i vores seneste inkjet- og laserserier, både vores sort/hvide og farve-serier såvel som i vores scannerserier. 

 

 

MFC-L8690CDW