1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2017
  5. Når driftssikkerhed og økonomi er meget vigtige

Når driftssikkerhed og økonomi er meget vigtige

I de seneste par måneder har Brother lanceret ni nye farvelaserprintere og alt-i-én- printere på det danske marked. Dermed dækker Brother alle behov hos mindre og mellemstore virksomheder, hvor høj kvalitet er en selvfølge – men hvor pris og stabilitet er lige så vigtige salgsargumenter.

Brother har fornyet store dele af sit printerprogram til professionelle brugere, som typisk findes i mindre og mellemstore virksomheder og i arbejdsgrupper med store printbehov.

De er blevet mere kræsne med årene og vil ikke længere acceptere, at deres nye printere enten er hurtige og leverer flotte udskrifter – eller at de er billige i indkøb og daglig drift.

I dag skal moderne farvelaserprintere og alt-i-én-printere levere det hele. Plus en let og sikker betjening, fleksibel papirhåndtering, lavt strømforbrug og en høj grad af genbrug og miljørigtig drift.

Brothers ni nye printere i 8000- og 9000-serierne lever op til det hele. Kunder og brugere kan sætte flueben ud for alle deres ønsker og krav til en moderne, hurtig og alsidig farveprinter på kontoret. Og, hvis der er behov for det, en alt-i-én-printer med indbygget scanner, fax og kopimaskine.

Flot modtagelse af markedet

Det er en stor opgave at lancere ni forskellige nyheder på stort set samme tid og samtidig hjælpe både nye og eksisterende kunder til at finde lige præcis den eller de printere, der passer perfekt til deres behov.

”Det danske marked har taget fantastisk godt imod de nye laserprintere til krævende brugere, der også kigger på økonomien. Det har ikke været svært at overbevise virksomhederne om, at de her stod med farveprintere og alt-i-én-printere, der giver rigtig meget valuta for pengene,” fortæller Henning Elkjær, der er Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) for Brother Nordic A/S.

Vores forhandlere har samtidig været meget dygtige til at støtte kunderne i deres valg af nye printere til håndtering af store printjobs samt opgaver som scanning og kopiering. Brother forventer markant fremgang i dette vigtige segment,” fortsætter Henning Elkjær.

Driftssikkerhed og pris i fokus

Brothers ni nye printere og alt-i-én maskiner i 8000- og 9000-serien har mange smarte funktioner og features, men først og fremmest er de meget solide, så de kører problemløst dag ud og dag ind. Og desuden er de meget økonomiske med et lavt Total Cost of Ownership.

Alle Brother-nyhederne kan f.eks. arbejde både trådløst, via USB eller i kabelbaserede netværk. Dermed kan de integreres problemfrit i alle nuværende og fremtidige it-miljøer.

Mange af printerne kan desuden håndtere XL-tonere i sort og farver (C/M/Y), som sørger for, at der er ekstra langt mellem hvert tonerskift. Alle fire XL-tonere kan nemlig printe op til 9.000 sider, hvilket er med til at holde driftsudgifterne og prisen pr. udskrevet side på et meget lavt niveau.

Printerne kan desuden udvides med ekstra papirskuffer af forskellig størrelse, hvilket er praktisk, når man udskriver på forskellige typer papir, fx papir med og uden brevhoved eller i farver.

Endelig kan de nye printere og alt-i-én-printere indstilles, så man har fuld kontrol med, hvem der har adgang til at arbejde med dem. Man kan også ved hjælp af en pinkode kontrollere, hvilke personer der f.eks. kan printe fortrolige papirer.

Priser og levering

Brothers nye farvelaserprintere og alt-i-én maskiner står klar til salg hos Brothers mange forhandlere i Danmark.

Printermodellerne:

HL-L8260CDW koster 2.199 kr. ekskl. moms (2.749 kr. inkl. moms)

HL-L8360CDW prissættes til 3.199 kr. ekskl. moms (3.999 kr. inkl. moms)

HL-L9310CDW vil typisk koste 4.699 kr. ekskl. moms (5.874 kr. inkl. moms)

HL-L9310CDWT koster 5.299 kr. ekskl. moms (6.624 kr. inkl. moms)

Alt-i-én modellerne:

DCP-L8410CDW koster 3.099 kr. ekskl. moms (3.874 kr. inkl. moms)

MFC-L8690CDW betaler man 3.499 kr. ekskl. moms for (4.374 kr. inkl. moms)

MFC-L8900CDW er prissat til 6.199 kr. ekskl. moms (7.749 kr. inkl. moms)

MFC-L9570CDW skal koste 7.799 kr. ekskl. moms (9.749 kr. inkl. moms)

MFC-L9570CDWT fås for 8.399 kr. ekskl. moms (10.499 kr. inkl. moms)

Yderligere information

Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk

BC4 printer