1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2017
  5. Brother har vundet eftertragtede priser

Brother har vundet eftertragtede priser

Brother nye laserserie har vundet den eftertragtede pris ”Line of the Year” fra Buyers Laboratory (BLI) og den revolutionerende nye QL-800 labelprinterserie fra Brother har vundet prisen ”Innovation of the Year” ved European Office Products Awards (EOPA).

 

Buyers Laboratory (BLI) – “Line of the Year Award”

 

Dette års ”Line of the Year Award” fra Buyers Laboratory (BLI) dækker en hel familie af sort/hvide laserprintere og alt-i-én printere. Den omfatter i alt 16 modeller, hvoraf de 10 har gennemgået individuelle tests for at kunne bestå eksamen som “Highly Recommended” og modtage et certifikat for høj driftssikkerhed.

 

Laserserien blev lanceret i 2016 og var den første, der var målrettet behovene hos større virksomheder. Printerne kan med lethed håndtere 10.000 sider om måneden og op til 50 sider i minuttet.

 

Det er svært at vinde en Pick Award hos engelske Buyers Laboratory, fordi produkterne skal gennemgå en månedlang testfase. Her udsættes de for intensive tests og belastninger, og kun de mest solide og driftssikre produkter består. Derfor er det en særlig bedrift at modtage denne pris, der dækker en hel serie, da et større antal maskiner skal udmærke sig i de hårde tests.***

 

En Pick Award er en af de vanskeligste priser at opnå i branchen, og Brother har modtaget flere Pick Awards i 2017, bl.a. for HL-L6300DW, s/h-printeren til mellemstore arbejdsgrupper, og de to sort/hvide alt-i-én printere MFC-L2700DW og MFC-L2740DW, der er målrettet mindre virksomheder.

 

European Office Products Awards (EOPA) - ”Innovation of the Year”
 

Brothers revolutionerende labelprintere, QL-800-serien, har modtaget den prestigefyldte pris ”Innovation of the Year Award” ved dette års European Office Products Awards (EOPA). Labelprinterserien, der blev lanceret på det danske marked for nylig, er verdens første i segmentet, som kan printe i to farver – sort og rød*.

 

Den innovative QL-800 serie har hele tre enestående fordele: Print i to farver, sort og rød*, fleksibilitet til at printe labels på endeløse baner, i den størrelse der er behov for (op til en meter), og friheden der følger med trådløs tilslutning, så brugeren kan skabe og printe labels direkte fra sin mobile enhed**.

 

Brother fik desuden en høj placering for sin “It’s less work with wireless” kampagne i EOPAs Marketing Initiative kategori, for labelprintere i QL- og P-touch familierne.

 

EOPA har uddelt sine prestigefyldte priser i 16 år, og dommerne havde 200 nominerede produkter og kampagner at vælge vinderne fra.

 

Priserne vækker glæde rundt om på Brothers europæiske kontorer i disse dage.
Og Henning Elkjær,
Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) hos Brother Nordic A/S, ser dem som et stort skulderklap.

 

“Vi lytter rigtigt meget til kunderne og forsøger at imødekomme deres behov. Vi vil gerne være så tæt som muligt på de mennesker, der skal bruge vores produkter, og de priser, vi får, er et udtryk for, at vi har ramt plet.”

 

Yderligere information

Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk eller Bomberg PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk

 

*Forudsætter brug af specialrullen DK-22251.

** Gælder kun QL-810W og QL-820NWB

***HL-L5100DNT, HL-L5200DWT, HL-L5200DW, HL-L6300DWT, HL-L6300DW, HL-L6400DWT, HL-L6400DW,
DCP-L5500DN, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW
DCP-L6600DW, MFC-L6800DWT, MFC-L6800DW, MFC-L6900DWT, MFC-L6900DW.

BLI award