Tilføjet til kurv
  1. Hjem
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2017
  5. Brother markerer Cool Earths 10 års fødselsdag

Brother markerer Cool Earths 10 års fødselsdag

I anledning af sin 10 års fødselsdag lancerer den velgørende organisation Cool Earth sin ”Rainforest Revolution” kampagne, som også Brother støtter op om. Brother har støttet Cool Earth’s arbejde siden 2009 og dermed er en af organisationens ældste samarbejdspartnere.

Cool Earth samarbejder med den lokale befolkning i landsbyer rundt om i verden om at bremse ødelæggelsen af regnskoven. De giver kontrollen tilbage til folket og forsyner dem med de ressourcer, de behøver i arbejdet for at bevare skoven.

Cool Earth startede med Asháninka-folket i Peru og arbejder nu med samfund i Papua Ny Guinea og Den Demokratisk Republik Congo. Med hjælp fra Brother har organisationen bevaret mere regnskov end nogen regering eller NGO, og som et resultat af deres tiltag er skov-svindet i Peru således ca. 27 % lavere end i de omkringliggende områder.

Brother har fremstillet symaskiner i mange år, og derfor var det med stor glæde at Brother foretog en ganske særlig donation til Cool Earths projekt i Papua Ny Guinea sidste år. Tre symaskiner blev sendt til kvindernes sykreds, også kaldet JODAN sygruppen, som var dannet med det formål at lære børnene at sy, så det kan blive deres levevej, når de bliver voksne.

Brother er stolt over at have støttet Cool Earth de sidste 8 år gennem sit gratis genanvendelsesprogram, der er designet til, at kunder over hele Europa kan returnere deres brugte forbrugsstoffer (blækpatroner og tonere). Dette Brother tiltag betyder, at et træ bliver reddet hver gang 8 blækpatroner eller 4 tonere bliver genanvendt.

Brothers indsats alene har reddet 4,3 millioner træer fra at blive fældet og bevaret knapt 3 hektar regnskov siden 2010. Dette har resulteret i, at 2,1 millioner færre ton af klimaopvarmende CO2 er blevet udledt i atmosfæren.

Selvom de er meget stolte af de resultater, de har opnået over hele verden de seneste 10 år, så hviler Cool Earth ikke på laurbærrene. De er af den holdning, at regnskovsbevaring alt for ofte er afhængig af kortsigtede løsninger frem for initiativer, der giver fordele på længere sigt.

Det er derfor, at forbundsfæller og samarbejdspartnere gennem mange år, som Brother, bliver inviteret til at deltage i Rainforest Revolution kampagnen og at opfordre andre til at deltage i arbejdet.

På denne måde håber Cool Earth at opnå at få tredoblet antallet af støtter, og dermed også sin indsats, i 2020.

Cool Earth lancerer også en ”Toolbox”, der er en forbedret version af deres arbejdsmodel, som vil revolutionere og skalere regnskovsbevarelsen ved at bruge den eksisterende Cool Earth fremgangsmåde.

Denne model, der er udviklet ud fra et årtis Cool Earth forskning og udvikling, vil gøre andre organisationer i stand til at samarbejde med det stigende antal af lokalsamfund, som ønsker at bremse fældningen af regnskoven.

Matthew Owen, direktør for Cool Earth, sagde: ”Vi er glade for at kunne fejre vores 10 års fødselsdag, men der ligger stadig meget arbejde foran os. Vi har brug for flere støtter og partnere, som Brother, til at hjælpe lokalbefolkningen i landsbyerne med at beskytte regnskoven, og for at andre organisationer bruger vores model til at gøre en endnu større forskel.”

Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, sagde: “Brother er stolt over at kunne fejre Cool Earths første 10 år og bakker helt op om arbejdet med at hjælpe lokalbefolkningen til at kunne tage vare på regnskoven de kommende 10 år. Brother støtter Rainforest Revolution kampagnen og det øgede omfang af arbejde, som Toolbox-modellen vil muliggøre, så Cool Earths eftermæle kan ses og mærkes langt ind i fremtiden. ”

Tilmeld dig mailinglisten.

Læs mere om Cool Earh her.