1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2017
  5. Brothers sort/hvide laserprintere går som varmt brød

Brothers sort/hvide laserprintere går som varmt brød

I det seneste år er salget af Brothers store sort/hvide laserprintere øget med 55 % i Vesteuropa. De avancerede og solide laserprintere og alt-i-én printere med hastigheder på over 30 sider i minuttet købes især af mellemstore virksomheder og travle arbejdsgrupper eller afdelinger.

 

Selvom de fleste tænker farver, når der bliver talt om en ny printer, er der fortsat et stort salg af sort/hvide laserprintere, der printer i A4-format. Faktisk meget større, end de fleste går og tror.

Køberne er typisk mindre og mellemstore virksomheder i både den private og den offentlige sektor. Også mange afdelinger og arbejdsgrupper går efter disse lidt større sort/hvide printere, fordi de har brug for at printe mange ark hver dag. Op til 10.000 om måneden.

Desuden har mange fundet ud af, at det er meget praktisk at have printer, scanner, kopi og fax samlet i én enhed fremfor at have separate kontormaskiner til hvert formål.

Salget af Brothers professionelle sort/hvide laserprintere er gået frem med hele 55 % i det seneste år og har etableret Brother som en af Vesteuropas største leverandører af high-end laserprintere med udskrifthastigheder på over 30 sider i minuttet.

Den seneste nye familie af professionelle sort/hvide laserprintere og alt-i-én printere fra Brother kom på markedet i foråret 2016. De blev modtaget med åbne arme af kunderne fra dag ét og består i dag af ni printere og syv alt-i-én printere.

I det seneste år har den sort/hvide Brother familie også fået flotte karakterer i flere testartikler, ligesom den er kåret som ”2017 Monochrome Printer/MFP Line of the Year” hos britiske Buyers Laboratory International (BLI).

BLI tester kontormaskiner under realistiske forhold og over en længere periode, så man får et godt indtryk af produkternes kvalitet. Efter sin afprøvning skrev BLI bl.a. i sin bedømmelse:

”Brothers nye s/h printere og alt-i-én-printere er bygget til den travle virksomhed. De leverer en enestående driftssikkerhed, udskrifter af høj kvalitet, god økonomi og et interaktivt design, der fremmer produktiviteten.”

Udviklet til travle kontorer

Brothers store sort/hvide laserprintere er udviklet til brugere, der udskriver op til 10.000 A4-sider om måneden. De er Brothers første med papirskuffer på 520 ark som standard.

Brother-printerne kan udskrive op til 50 sider i minuttet*, og det første ark er klar allerede 7,5 sekunder efter det er sendt til print. Dertil kommer, at printerne* kan bruge Brothers XXL-toner, der indeholder toner op til 20.000 ark. Det er 66 % flere ark end på tidligere printermodeller.

Brother-printerne fra 6000-serien opfylder naturligvis også brugernes stigende krav til sikkerhed og identifikation af de personer, der udskriver dokumenter. Alle printere i serien er således forsynet med trådløs NFC (Near Field Communication), så man slipper for at investere i separate kortlæsere. NFC kan også bruges til at sende filer til print direkte fra en smartphone.

Endelig har de store laserprintere et indbygget Brother Solutions Interface, der gør det muligt for brugernes it-afdelinger eller eksterne specialister at bygge skræddersyede løsninger. De kan f.eks. indeholde firma-specifikke funktioner, der øger produktiviteten eller datasikkerheden.

*Afhængig af model.

 

Yderligere information

Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk eller Bomberg PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk

HL-L6300W