1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2017
  5. Brother lancerer seks nye arbejdsheste til travle kontorer

Brother lancerer seks nye arbejdsheste til travle kontorer

Brothers nye Business Smart familie af professionelle alt-i-én-printere med inkjet-teknologi er designet, så de kan holde til den daglige belastning i mindre virksomheder og i travle arbejdsgrupper. Priserne begynder ved 1.399 kroner ekskl. moms.

 

Brother har et stort publikum hos landets mindre virksomheder, der kigger på både pris, kvalitet og driftssikkerhed, når de skal købe ny printer.

 

Netop det er de karakteristiske egenskaber for Brothers printere – ud over at de er meget brugervenlige og de mest miljørigtige på markedet.

 

Brother styrker nu sin i forvejen stærke position i dette segment af markedet med seks nye Business Smart alt-i-én-printere. De bruger alle inkjet-teknologien og er bygget, så de let kan tåle selv travle perioder i en mindre virksomhed eller i en arbejdsgruppe i en større organisation.

 

Udskriv i op til A3 format

Brothers nye Business Smart inkjets er tilpasset de krav, som professionelle brugere stiller i dag.

 

Derfor kan de seks nye Brother alt-i-én-printere bl.a. udskrive i op til A3-størrelse. Det er der mange kontorer, som har brug for til f.eks. print af brochurer, store billeder eller overskuelige regneark.

 

Med papirskuffer til 250 ark er Business Smart familien klar til at udskrive selv store printjobs.

 

Samtlige nye Business Smart printere har trådløst og kablet netværk. De har alle både print, scan, kopi og fax – og de er lette at betjene. Dertil hører, at den første printede side er klar allerede efter seks sekunder. Glem alt om ventetid ved printeren.

 

I dag kræver professionelle brugere også, at printere skal kunne arbejde problemfrit sammen med smartphones og skyen på internet. Man skal i princippet kunne udskrive på kontoret, uanset hvor personen måtte befinde sig i verden.

 

De seks nye Brother inkjet alt-i-én-maskiner er indrettet, så de kan uploade og hente dokumenter i populære cloud-tjenester som Google Drive™, Microsoft OneDrive®, Dropbox eller Evernote®.

 

Desuden kan Brothers Business Smart printere udskrive trådløst via Wi-Fi Direct™, fra smartphones, tablets, laptops og stationære pc’er – uden brug af router. Eneste krav er, at enhederne understøtter et trådløst netværk.

 

Seks modeller dækker alle behov

Med seks forskellige modeller findes der en Brother Business Smart printer til alle behov og krav til features og funktioner.

 

Brother MFC-J5330DW er familiens benjamin. Den kan udskrive 22 ipm og betjenes via en 6,8 cm touchscreen.

 

MFC-J5730DW kan det samme som MFC-J5330DW, men har flere features. Det gælder bl.a. dobbeltsidet kopi, scan og fax samt en ekstra papirskuffe til 250 ark.

 

MFC-J5930DW har også samme grundlæggende data, men kan integreres tættere i eksisterende it-systemer. Printeren byder på automatisk registrering af lav papirbeholdning og tilslutning via NFC, så man kan udskrive trådløst direkte fra en smartphone uden brug af Wi-Fi.

 

De tre store søskende i Brothers nye Business Smart serie er designet til alle dem, der arbejder meget med større papirformater – først og fremmest A3:

 

Brother MFC-J6530DW byder bl.a. på automatisk dobbeltsidet print i A3 og en 50-siders automatisk dokumentføder.

 

MFC-J6930DW har NFC-tilslutning, en ekstra papirskuffe til 250 ark og automatisk dobbeltsidet print, scan, kopi og fax i A3.

 

Endelig er der MFC-6935DW, som bl.a. har direkte print af PDF-filer fra en USB-nøgle og automatisk registrering af lav beholdning i begge papirskuffer.

         

Priser og levering

Brothers nye alt-i-én inkjetprintere i Business Smart familien står klar til salg hos Brothers mange forhandlere i Danmark:

 

MFC-J5330DW koster 1.399 kr. ekskl. moms (1.749 kr. inkl. moms)

MFC-J5730DW er prissat til 1.799 kr. ekskl. moms (2.249 kr. inkl. moms)

MFCJ5930DW vil typisk koste 3.199 kr. ekskl. moms (3.999 kr. inkl. moms)

MFC-J6530DW skal koste 1.999 kr. ekskl. moms (2.499 kr. inkl. moms)

MFC-J6930DW fås for 2.799 kr. ekskl. moms (3.499 kr. inkl. moms)

MFC-J6935DW koster 3.999 kr. ekskl. moms (4.999 kr. inkl. moms)

 

Yderligere information

Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk

eller

Bomberg PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk

inkjet printer mand og kvinde ser på udskrifter