1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2018
  5. Innovation ud over print

Innovation ud over print

Richard Thomas fra Brother International Europe fortæller om den globale teknologispecialists seneste banebrydende design, som markerer et nyt kapitel i innovationen

110 års historie med forretningsinnovation er en arv, som enhver global virksomhed kan være stolt af.

For en virksomhed, der som Brother er kendt for sine printydelser, betyder det vi fortsat vil være forkæmpere for innovation, som ligger uden for den traditionelle komfortzone. Det betyder at være banebrydende ved at udforske nye sektorer, opbygge markedsandele og forblive relevant på de eksisterende markeder.

Her kommer noget af den nyeste forskning og udvikling fra vores hovedkvarter i Nagoya i Japan ind i billedet - en trio af lasermærkningsenheder, som brænder billeder i høj definition direkte på genstande af plast og metal, og en ren, hydrogen-brændselscelle.

Produkter, man måske ikke ville forvente fra Brother?

Vores brand er kendt for laserprintteknologi med lancering af hundreder af printere, DCP’er og MFC’er i sort/hvid og farve i årenes løb. Det er også kendt for labelprintere, som bl.a. bruges indenfor sundhedsvæsenet og i detailhandlen.

Al denne historik kommer til udtryk i vores nye lasermærkningsmaskiner. De tre enheder er skabt til at servicere fremstillings- og produktionsindustrien med krav til identifikationsudstyr til genstande med lav volumen/høj værdi.

Det betyder, at serienumre og koder kan præges direkte på plast og metal både på flade og runde genstande – al præcisionsmærkning på 120 mm x 120 mm – med to modeller, som præger med 240 mm x 240 mm.

Lasermærkningssortimentet omfatter LM-2550 og LM-2500, som præger ved 5 watt, og en ny topmodel, LM-3200F. Den nyeste enhed har en ny og stærkere fiberlaser med hurtigere prægning og ved 20 watt. 

Som en del af Brothers løbende produktudvikling har den japanske forsknings- og udviklingsafdeling også fokuseret på at skabe et hydrogen-batterisystem, som giver ren energi med vand som processens restprodukt.

Det er specifikt designet til at generere backup-energi ved naturkatastrofer, som støtte i nødsituationer for offentlige transportnetværk/trafiklyssystemer eller til brug ved udendørs events og koncerter.

En højeffektiv, ikke-forurenende polymer elektrolyt-brændselscelle udgør næste generation af energisystemer.

Så du kan forhåbentlig se, hvordan Brother fortsat arbejder med at styrke innovative og banebrydende produkter. Vores innovation fortsætter ved at bygge på vores succeser med historiske teknologier og bruge dem i produkter, som styrker vores brand.

Mennesker til koncert i blåt lys