1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2018
  5. Sæt dit personlige præg på julen

Sæt dit personlige præg på julen

Det ville ikke være rigtig jul uden alle de småting, der gør den til noget særligt for dig. Uanset om det er børnenes hjemmelavede julepynt eller din egen personlige bordopdækning, så er det de små detaljer, der gør denne tid på året så speciel.

Detailhandlen forsøger at overtale os til at købe fiks og færdig julepynt. Eksempelvis julekort, indpakningspapir, dekorationer og gavemærker. Selv om det er hurtigere og lettere at købe det hele færdigt, så ender det nemt med at dit hjem og din julepynt ligner alle andres, og så mister du det personlige præg, som gør din jul til noget særligt.

Med P-touch CUBE og P-touch CUBE Plus labelprinterne, kan du forvandle de mest almindelige pyntegenstande til noget unikt og personligt, både til dit hjem og dine kære. Disse smarte labelprintere gør det let at være kreativ og eksempelvis designe personlige gavemærker og gavebånd, eller fremstille din egen hjemmelavede juletræspynt.

Gaver

Du kan gøre hver enkelt gave personlig med forskellige farver satingavebånd med personlig tekst, gavemærker af eget design og meget mere. Uanset hvem gaven er til, kan du skabe noget, der gør den til noget helt specielt for modtageren.

Kort

I vore dage er det en særlig gestus at sende et personligt julekort, og med en P-touch labelprinter kan du skabe en personlig version på ingen tid. Indtast blot din tekst, udskriv den og klæb den på kortet. På den måde er det hurtigt og let at skabe personlige og letlæselige julekort.

Dekorationer

Skal du holde julefrokost, kan du sætte dit helt personlige præg på bordpynten. Design dine egne bordkort og pynt servietterne med en grankvist og et rødt satinbånd med en hyggelig julehilsen. Kun fantasien sætter grænser.

Labelprinterne har en bred vifte af rammer, farver, skriftsnit og skrifttyper at vælge imellem, og du kan fortsætte med at opmærke når julen er forbi. P-touch labelprintere er perfekte til lave navnelabels til børnenes tøj, madkasser og skolesager samt til opmærkning i hjemmet, eksempelvis til forrådsglas og glas med hjemmelavet marmelade osv. - Og de er også rigtig gode julegaver!

Find den P-touch labelprinter, der passer til dine behov.

StockingsDk-LinkedIn-without1200x627