Tilføjet til kurv
 1. Hjem
 2. Om Brother
 3. Nyheder
 4. 2018
 5. Vi gør en indsats for planeten og fejrer Earth Days 2018

Vi gør en indsats for planeten og fejrer Earth Days 2018

Det er i dag blevet vigtigt for mange virksomheder at beskytte miljøet og arbejde bæredygtigt. Og det er både, når man taler om produkter, processer og gennem partnerskaber.

Vigtigheden i at tage et miljømæssigt ansvar bliverfremhævet med fejringen af Earth Day d. 22. april. Det er en årlig global begivenhed, der sætter fokus på vores miljøpåvirkning, og hvad vi kan gøre for at beskytte planeten.

Op til Earth Day sætter vi fokus på vores miljøengagement hos Brother:

 1. Vi har tilføjet to ekstra punkter til de traditionelle 3R: at reducere, genanvende og genbruge, så det omfatter fem: 5R: - reducere, genanvende, genbruge, afvise og omdanne (reduce, reuse, recycle, refuse and reform)
 2. Vi igangsatte en miljøhandlingsplan for at reducere CO2-udledningen med 30 % mellem 1990 og 2020 på otte forskellige Brother lokationer i Japan.
 3. Målet blev opnået syv år forud for tidsplanen, i regnskabsåret 2013, hvilket førte til flere aktiviteter for at reducere CO2-emissionerne yderligere.
 4. Denne præstation blev opnået gennem energibesparende foranstaltninger, herunder installation af et topmoderne klimaanlæg og brug af lysdioder til loftbelysning.
 5. I 2018 gik Brother Europe sammen med Cool Earth for at beskytte regnskoven og forpligtede sig til at hjælpe ved at støtte de oprindelige samfund, der lever i og med regnskoven.
 6. Vi hjælper Cool Earth gennem vores returnerings- og genbrugsordning for tonere og blækpatroner - et program, der har beskyttet 2,7 millioner træer i den peruvianske regnskov, der spænder over 4.500 hektarer samt 1,6 millioner træer i Papua Ny Guinea, der spænder over 2.900 hektarer.
 7. Beskyttelsen af disse træer har resulteret i 2,1 millioner færre tons CO2 i atmosfæren.
 8. Returnerede tonere og blækpatroner fra Europa bliver genanvendt i vores to fabrikker i henholdsvis Storbritannien og Slovakiet. Siden 2004 har disse fabrikker genanvendt mere end 15 millioner tonere, hvilket forhindrer at 13.500 tons materialer bliver sendt på lossepladsen.
 9. Gennem vores Cool Earth-partnerskab har vi doneret tre symaskiner til JODAN-sygruppen i Papua Ny Guinea for at give børnene syfærdigheder og dermed mulighed for at udvikle det til en forretning, så de kan sælge tøj på det lokale marked.
 10. Vi er stolte af at producere maskiner, der har opnået forskellige skrappe miljøcertificeringer fra internationale anerkendte miljømærker, herunder Svanemærket, European Energy Star og Der Blauer Engel.