1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2018
  5. Brother præsenterer to nye scannere med smarte detaljer

Brother præsenterer to nye scannere med smarte detaljer

Brothers nye ADS-1200 kan strømforsynes fra en laptop via USB-kabel, og ADS-1700W har en stor touchscreen med 20 praktiske genveje. De to meget kompakte scannere koster fra 1.999 kroner eksklusive moms.

Selvom vi lever i digitale tider, er det klassiske papir uundværligt. Det papirløse kontor, som man talte om for 10 år siden, er stadig milevidt fra at være en realitet. Vi benytter os stadig i stor stil af papirbaserede dokumenter, som vi hver dag forvandler til et digitalt format via dokumentscannere, som vi har stående på skrivebordet.

Brothers nye ADS-1200 og ADS-1700W hører til de mest kompakte og praktiske af slagsen. De fylder ikke meget mere end et A4 ark og er derfor velegnede til   omgivelser med begrænset plads, og så er de både effektive og brugervenlige.

Begge modeller kan scanne op til 25 sider pr. minut og på begge sider af papiret, så man sparer masser af tid, når f.eks. større trykte forlæg skal flyttes fra den analoge til den digitale verden.

ADS-1200 kan bruges mobilt

Brothers nye ADS-1200 er egentlig ikke en mobil dokumentscanner, men kan fungere sådan. Den kan nemlig strømforsynes fra både en normal stikkontakt eller direkte fra USB-porten på en laptop. Det betyder f.eks., at en revisor eller en sælger kan have sin bærbare pc og en scanner med ”i marken” uden at skulle tænke på et ledigt elstik. Forudsat naturligvis, at der er strøm på laptoppens batteri.

Selvom Brother ADS-1200 er meget kompakt, mangler den ikke noget i features og funktioner. Den har alt, hvad man normalt har brug for – inklusive en 20 siders automatisk dokumentføder, der hjælper, når man skal scanne dobbeltsidede dokumenter eller kontrakter på mange sider.

ADS-1700W til den travle bruger

Brother ADS-1700W er til dem, der bruger kontorets lille scanner ofte og til mange forskellige opgaver.

ADS-1700W er f.eks. udstyret med et 7,1 centimeters farve-display, hvor man kan lægge op til 20 genveje til sine mest benyttede scanne-opgaver. Det kan f.eks. være til faste modtagere af de indscannede dokumenter via netværket – eller funktioner som scan direkte til PDF, fil, e-mail, USB-nøgle eller FTP-server. Med genvejene kræver det kun tryk på en tast på touchscreenen.

ADS-1700W kommer også med Brothers helt nye iPrint&Scan-software til pc’er. De indstillinger, man har lagt i iPrint&Scan på sin pc, vil blive vist i scannerens farvedisplay, så snart de to apparater har kontakt med hinanden.

Endelig har Brother ADS-1700W trådløst netværk og øget sikkerhed, så bestemte funktioner f.eks. kun er tilladt for udvalgte brugere. Desuden kan scanneren beskyttes mod anvendelse af uautoriserede personer.

Fælles kvaliteter for begge scannere

Både Brother ADS-1200 og ADS-1700W er hurtige for deres størrelse. De kan scanne op til 25 ark i minuttet, på begge sider af papiret. Bruger man den automatiske dokumentføder, klarer den 20 ark.

Begge scannere har avancerede features som farve-korrektion, retouchering af huller i papirmaterialet og forbedring af bogstaver og tal, der er svære at læse.

Scannerne kan også håndtere andre emner, der skal scannes. Via en speciel indgang kan man nemt scanne f.eks. ID-kort, kørekort eller kreditkort.

Med scannerne følger også Nuance Power PDF software, der gør det nemmere at lave PDF-filer, redigere og dele dem eller konvertere til PDF fra andre formater.

Priser og levering

De to nye scannere kan købes hos Brothers mange danske forhandlere.

ADS-1200 skal koste 1.999 kroner ekskl. moms eller 2.498 kroner inkl. moms.

ADS-1700W er prissat til 2.399 kroner ekskl. moms og 2.999 kroner inkl. moms.

Yderligere information

Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk eller Bomberg PR/Pure PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk


ADS-1700W scanner står på et skrivebord