1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2018
  5. Brother på kontoret – når A4 ikke er stort nok

Brother på kontoret – når A4 ikke er stort nok

Brother har fem nye inkjetprintere, hvoraf tre er alt-i-én printere med fax, der kan udskrive i A3. De nye produkter i serien fremtræder i flot hvidt design og indeholder alle de professionelle funktioner og features, som mindre og mellemstore virksomheder har brug for. De nye inkjetprintere koster fra 2.999 kroner (ekskl. moms).

Hvidt er smukt og A3 er bedre end almindeligt A4.

Ud fra denne fornuftige filosofi lancerer Brother nu fem nye printere, hvoraf tre er alt-i-én printere med fax, der er skræddersyet til travle kontorer i mindre og mellemstore virksomheder både i den private og offentlige sektor.

Brother var i sin tid først på markedet med printere, der kunne udskrive i det store A3-format. Den pionér-gerning fortsætter Brother med sin seneste inkjetfamilie. Den omfatter to printere og tre alt-i-én printere med print, kopi, scan og fax.

De nye inkjetprintere fra Brother er nemme at betjene og meget driftssikre i brug. Desuden passer de fint ind i moderne danske kontormiljøer med deres elegante og hvide ydre, der ofte præges af vægge, borde og møbler i lyse farver eller helt i hvidt.

Økonomiske og miljøvenlige

Brothers nye serie er udstyret med et nyudviklet printerhoved og nye motorer, der har et meget lavt strømforbrug. Printerne er samtidig designet med genbrug for øje – både i valg af materialer og blækpatroner.

Alle fem printere har derfor det nordiske Svanemærke, det tilsvarende tyske Der Blauer Engel og den internationale GS-certificering som markering af, at de er meget miljørigtige kontormaskiner.

Med Brothers XL-blækpatroner kan printerne udskrive op til 6.000 sider i sort-hvid og 5.000 sider i farver, hvis det sikrer en lav pris pr. udskrevet side. Printhastigheden er 22 ipm i sort-hvid og 20 ipm i farver. Den første printede side er klar allerede efter seks sekunder.

Mange praktiske detaljer

Alle fem modeller i Brothers nye serie kan udskrive i A4 eller det store A3 format. MFC-J6945DW og MFC-J6947DW kan også scanne og kopiere i A3. Det er en stor fordel, når man f.eks. arbejder med brochurer, store tegninger, diagrammer eller vil udskrive regneark, hvor tallene er til at læse uden lup.

Topmodellerne MFC-J6947DW (alt-i-én) og HL-6100DW (kun printer) kommer med tre papirskuffer, der gør arbejdet med forskellige dokumenter, både enkeltsidede og dobbeltsidede, fleksibelt og hurtigt. Manuel og besværlig udskiftning af papirark er ikke nødvendig.

Alle fem Brother-printere udskriver på begge sider af papiret (dobbeltsidet) og er udstyret med NFC (Near Field Communication). Det giver mulighed for at anvende ID-kort til øget printsikkerhed og at udskrive - trådløst - direkte fra en smartphone, som man holder tæt op ad printeren i nogle sekunder.

De tre alsidige alt-i-én printere har automatisk dokumentføder i toppen med plads til 50 ark papir. De betjenes via store 9,3 centimeters touchscreens i farve, men de almindelige printere må nøjes med lidt mindre displays på 6,8 cm.

Priser og levering

De nye A3-printere fra Brother står klar på hylderne hos Brothers danske forhandlere. Priserne er:

Brother HL-J6000DW printer 2.999 kr. ekskl. moms (3.749 kr. inkl. moms)

Brother HL-J6100DW printer 3.599 kr. ekskl. moms (4.499 kr. inkl. moms)

Brother MFC-J5945DW alt-i-én 3.399 kr. ekskl. moms (4.259 kr. inkl. moms)

Brother MFC-J6945DW alt-i-én 3.999 kr. ekskl. moms (4.999 kr. inkl. moms)

Brother MFC-J6947DW alt-i-én 4.999 kr. ekskl. moms (6.249 kr. inkl. moms)

Yderligere information

Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark), Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk eller Bomberg PR/Pure PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk.

X-series-teaser