1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2018
  5. Ny stregkodeteknologi til dokumenthåndtering sparer både tid og ressourcer

Ny stregkodeteknologi til dokumenthåndtering sparer både tid og ressourcer

Virksomhederne spørger og Brother leverer: Den nye stregkodeteknologi til dokumenthåndtering sparer både tid og ressourcer

Virksomheder, der scanner store mængder dokumenter, kan nu spare meget tid på administration takket være et nyt, automatiseret dokumenthåndteringssprogram baseret på stregkoder, som teknologispecialisten Brother har udviklet

Barcode Utility er udviklet for at imødekomme kundernes ønsker og behov. Det indekserer og lagrer dokumenter i navngivne FTP- eller SFTP-netværksmapper dynamisk og automatisk.

Programmet kan registrere op til 13 af de mest brugte 1D- og 2D-stregkoder og gemme filer som PDF, PDF/A og TIFF i foruddefinerede mapper. Det kan også sortere enkeltsider og lagre dem som ét dokument.

Teknologien er særligt nyttig for virksomheder, der scanner dokumenter med stregkoder, for eksempel i detailhandlen, nethandlen og i logistiksektoren.

Også forsikringsselskaberne bruger ofte stregkoder til at organisere sagsdokumenter. Tidligere måtte en administrator scanne dokumenterne manuelt og lægge dem i mapper til de forskellige afdelinger. Nu kan stregkoderne imidlertid registreres af Barcode Utility og udløse en kontrolrutine, sortering eller automatisk indeksering af dokumenterne, så de lagres på rette sted uden at man behøver at foretage sig noget manuelt.

Den automatiserede proces via Barcode Utility reducerer risikoen for menneskelige fejl og sparer virksomheden for meget tid.

Barcode Utility er i øjeblikket tilgængelig på specielle modeller af netværksscannere i ADS-serien: ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N og flagskibet ADS-3600W.

I løbet af 2018 vil Barcode Utility kunne tilbydes som en tillægsfunktion på følgende printere og alt-i-én printere:DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, DCP-L8410CDW, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, MFC-L6800DW, MFC-L6900DW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900DW og MFC-L9570CDW.

”Vores scannere er designet til at gøre livet lettere for vores kunder. En vigtig del af innovationen og produktudviklingen handler om at tage sig tid til at lytte til kundernes behov og udvikle nye funktioner og løsninger, som dækker disse,” siger Henning Elkjær, Nordic Marketing Director & Sales Director, Denmark.

Barcode Utility er udviklet i samarbejde med vores kunder. Det er en fantastisk løsning, som hjælper virksomhederne med at automatisere en vigtig del af det administrative arbejde, så medarbejderne kan fokusere på andre opgaver.”

 

 

 

 

 

 

 

Barcode Utility 1 700px